Valea Prahovei sau Austria?

Tot mai multa lume prefera sa isi petreaca vacanta de iarna in strainatate. Majoritatea prefera Austria. Dupa spusele celor care au fost acolo, preturile sunt accesibile iar conditiile de cazare sunt mult mai bune ca la noi.

Nu ca n-as prefera Austria in acest moment dar haideti sa analizam si Valea Prahovei. Cazare la munte in hoteluri de pe Valea Prahovei se gaseste dand un search pe Google. Avand in vedere ca e criza va dati seama ca ofertele hotelierilor romani sunt mai bune si mai accesibile. De exemplu, cautand cazare Sinaia sau cazare Azuga am gasit pensiuni ce au un tarif de 120 de ron pentru o zi de cazare in vila de 3 stele.

Voi ce preferati, Austria sau Romania cu a ei Vale a Prahovei?

5 thoughts on “Valea Prahovei sau Austria?

  1. Eu prefer sa merg in afara Romaniei pentru petrecerea concediului, dar, noi romanii suntem un pic ipocriti. Comparam hoteluri de top din Romania cu hoteluri de 2-3 stele din afara si normal ca cele din afara sunt mai accesibile, dar sa fim sinceri, nu prea este asa! Cine vrea cu adevarat calitate, plateste! Nu pre a gasesti hoteluri de 4-5 stele in afara fara cel putin 200 de euro pe noapte + drumul pana acolo. De fapt, altele sunt avantajele: mii de km de partie, servicii ireprosabile, curatenie, civilizatie etc.
    Pentru omul obisnuit care se duce in austria pe 200-400 euro/sejur, va fi o deceptie. Multi cunoscuti de ai mei au facut prostia si aproape ca au dormit in grajd. Sora mea s-a dus cu gasca si s-a mutat din prima seara la alt hotel! Asa ca ganditi-va bine! Nu umbla cainii cu covrigi in coada!

  2. Bine, nu publici comentariul, dar macar nu mai masca articole ca asta in ceva ce ti s-a parut tie interesant. Si-asa ai niste posturi de toata jena in ultimul timp, macar nu mai incerca sa camuflezi alte penibilitati, ca nu te doare pe tine unde merge lumea la schi.

  3. austria clar. zell am see ,kaprun

    Poi u compari carpatii cu alpii?
    e ca si cum ai compara o vaca romaneasca cu vacutza milka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *