Unde-i iarba?

O intrebare: de ce in majoritatea zonelor din orasul Bacau, intre trotuar si carosabil, nu este iarba ci doar pamant? Totusi, suntem in luna mai.

Fac o paralela si ma intreb daca vom mai avea vreodata, pe terenurile de fotbal din spatele Stadionului Municipal, pe care se antreneaza copii, iarba.

8 thoughts on “Unde-i iarba?

  1. Extraordinar cum ai facut tu paralela intre trotuar si terenurile de fotbal. Raspuns la intrebarea ta…au fumat-o, acolo e iarba.

  2. E „criza”!! La ce va mai trebe si iarba..lasa acolo sa se joace copii in praf, mineri va faceti..conducere de kkt!!

  3. in spatele stadionului iarba creste singura iar primaria nu intervine pentru ca e pamantul lui sechelariu

  4. Sper ca atunci cand va referiti la boii din primarie nu va referiti si la inginerii de la compartimentul spatii verzi. Mama mea (ing.Chitic Maria) este pintre putinele de acolo care chiar pun suflet in cea ce fac… Faza cu iarba nu stiu ce se intampla ca eu is plecat la facultate departe de Romania… dar probabil ca nu au mai avut finantari… voi stiti ca crizantemele care le vedeti toamna, o mare parte vin din gradina mamei mele ? productie proprie si pe care nu ia nici un ban… deci sunt si oameni carora le pasa… asa ca nu mai va referiti la primarie ca un tot unitar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *