TATW300 – Trance Around The World 300

Show-ul radio Trance Around The World al proiectului trance Above and Beyond va ajunge la editia cu numarul 300 in data de 25 decembrie 2009. Motiv de sarbatoare! Cu aceasta ocazie Jono, Paavo and Tony de la A&B invita fanii din intreaga lume sa prezinte piesele favorite difuzate de-a lungul timpului in cadrul emisiunii TATW postand un clip video sau audio in grupul TATW300 de pe YouTube. In curand, pe site-ul tatw300.com vor aparea mai multe detalii referitoare la acest episod aniversar, dar si concursuri cu premii deosebite.

TATW300, un frumos cadou de Craciun
Cele mai cerute piese se vor difuza in episodul aniversar din 25 decembrie 2009 care se va difuza la Digitally Imported – Trance Radio, incepand cu ora 21:00. Ma astept la un episod incendiar, cu multe melodii care imi vor aminti de intamplari din trecut.

Una dintre cele mai tari piese pe care le-am auzit pentru prima oara in cadrul acestui radioshow este Super8 & Tab – Needs to Feel (Wippenberg Remix), o productie care la vremea ei a facut ravagii! Va invit sa o ascultati. Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *