Sunete ciudate în București (video)

De câțiva ani de zile, pe tot globul se aud tot felul de sunete ciudate din cer. Dacă unele sunt discrete și par a fi consecințe ale unor lucrări ce se petrec în cartier, altele se aud pe o distanță de zeci de kilometri pătrați și sunt de-a dreptul înfricoșătoare.

Aseară am auzit pentru a doua oară aceste sunete în București și n-am ezitat să le înregistrez. Au durat câteva minute și seamănă cu o vuvuzelă cu extra bass.

Există mai multe teorii despre aceste sunete ciudate:

Voi pe care o alegeți? 🙂

14 thoughts on “Sunete ciudate în București (video)

  1. Le-am auzit si eu aseara in zona Baneasa!!! Credeam ca sunt nebun ca nimeni nu ma credea dar uite ca si altcineva le-a auzit!

  2. Cumva locuiti prin apropiere de vreo centrala(CET)? La centralele termice cele cu generator se mai aud sunete din astea bizare.

    Desi daca Bess spune ca le-a auzit in Baneasa ma indoiesc ca ar fi de la CET.

  3. eu am auzit noaptea de cateva ori in aceeasi perioada probabil aceeasi noapte deci asa ca niste goarne pe bass.am iesit afara ca sa ma conving si le-am auzit din nou. dupa noaptea aia am urmarit pe net sa vad daca a mai auzit cineva si abia acum am gasit acest articol. locuiesc aproape de zona CET Vest

  4. Acum ceva timp in urma, o cunostinta mi-a spus faptul ca a auzit aceste sunete. Initial l-am luat la misto, recomandandu-i sa schimbe dealerul de iarba, caci sigur nu fuma ce trebuie 🙂 In urma cu aprox 1 saptamana, in jurul orei 4 dimineata am fost trezit de un astfel de sunet ce s-a auzit foarte puternic si prelung, provenind de undeva de deasupra aleii de langa bloc. Initial am presupus ca vreun cocalar ultramodern si-a tras locomotiva tunata in fata blocului si claxoneaza dupa fufe 🙂 Asta pana cand am auzit din nou acele sunete, in urma cu 2 zile, in jurul orei 19. Urmat apoi, in dimineata zilei urmatoare. Prin urmare, mi-a cam pierit cheful de ras si sunt oarecum pe ganduri, in privinta acestor sunete.

  5. S-a auzit un sunet precum un brum de statie al vreuneu formatii, in rafale discontinue. Sunetul vine din toate directiile iar uneori este la limita auzibilului. L-am auzit in 2016, 2017 cand ma aflam intr-un parc din capitala. Nu era emis zilnic dar, destul de des, vara, in jurul orelor 18 – 23. O persoana cu care ma aflam nu a bagat de seama decat cand i-am atrs eu atentia.

  6. Si noi auzim acum. Sujtem in zona Dristor. Nu exclud nici teoria lui @Perpetuum, langa dristor exista o centrala termica din zona Nicolae Grigorescu-Fizicienilor. Poate ca asta cauzeaza sunetele.

  7. Si eu am auzit in Ion Mihalache sector 1, la 02:20 noaptea, cam 1 minut a tinut, s-a auzit foarte puternic!!

  8. Efectiv,la ora 5:22 dimineața sunt terorizat de acest sunet,care cel puțin la mine,sună ca un continuu țipăt. Fiind situația cu coronavirusul,inițial am crezut că s-au strâns niște deștepți la geamuri să cânte împreună,ca în Italia,dar nu era nici vorbă. M-am uitat pe geam,toate luminile stinse. Am căutat,panicat,mai degrabă înfricoșat,pe net,despre sunete auzite noaptea în engleză,nu am dat de nimic relevant,până am ajuns aici. Până să găsesc site-ul ăsta,eram disperat,credeam că se întâmplă ceva în casă și am început să colind fiecare colțișor al ei la aceea oră. Eu,care mai sunt și o fire care se sperie ușor,a trebuit să îmi iau câinele în lesă și inima în dinți,făcând-o pe întuneric. Acum sunt mai liniștit și chiar am început să întreb care dintre motivele de mai sus ar putea fi valabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *