România TV fură imagini de la mine

Făcând abstracție de decizia penibilă a Primăriei Bacău de a alunga ciorile din Parcul Cancicov nu prin distrugerea cuiburilor din copaci, ci lansând artificii care costă vreo 6.000 de lei, să vedem cum relatează România TV aka RTV știrea.

METODĂ INEDITĂ de a alunga ciorile. Ce vor să facă autorităţile din Bacău. Așa zic ei, ilustrând informația cu imagini filmate de mine. Numai că acele mii de ciori pe care le-au dat ei la televizor sunt surpinse în urmă cu 6 ani, în 2009, de mine. Am făcut atunci și un articol care include, pe lângă filmulețul furat de cei de la România TV, mai multe fotografii cu invazia ciorilor.

ciori bacau invazier

Locuiesc exact la intrare în Parcul Cancicov și credeți-mă că știu pe pielea mea ce înseamnă să plouă cu excremente din cer în fiecare seară. Problema a fost rezolvată la un moment dat, însă nu cu artificii, ci cu o macara și câțiva oameni cățărați care au distrus cuiburile de ciori din zonă. Organizarea unui mic revelion în fiecare seară nu rezolvă nimic, ci doar o amână problema. Sunt curios dacă artificiile au fost cumpărate de primărie de la aceiași oameni care organizează spectacolele din Bacău, evenimente cu probleme dacă e să ne luăm după rapoartele Curții de Conturi din ultimii ani. Dar despre asta voi scrie altă dată.

Revenind: urât, urât, dragă RTV! Parcă aveai cameraman/corespondent în Bacău. De ce nu l-ai pus la treabă? Costă sau i-o fi fost lene? Nu era corect să le oferi telespectatorilor tăi niște imagini actuale? Chiar și așa, nu era mai cinstit să pui sursa dacă tot ai luat imaginile?

5 thoughts on “România TV fură imagini de la mine

  1. La tine la Bacau acolo se intampla numai ciudatenii. Cum sa dai cu artificii ca sa alungi ciorile? :))

  2. Întreabă-l pe Gabi Grițcu (mai întâi la CRE-Centrul Regional de Ecologie, adică prin societatea civilă, iar acum PNL-ist de frunte), director la DSP. Sau direct pe șeful lui penal, Romeo Stavarache.

  3. Noaptea minții, nu alta. Soluția cu artificiile e amuzantă si insultătoare în același timp. Oamenii din zona parcului cu ce au greșit să suporte zgomotul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *