Curs de public speaking la Universitatea „Nicolae Titulescu”

Vineri, 28 martie 2014, zeci de studenți ai Universității „Nicolae Titulescu” din București au participat la un workshop de public speaking susținut de Ionuț Rusu de la Asociația opvp (oricine poate vorbi în public). Am fost și eu pe acolo și mi-a plăcut ce-am auzit.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Studenților din Universitatea „Nicolae Titulescu” (ASUNT), în întâmpinarea următoarelor proiecte care vor avea loc în facultățile Universității (conferința CONSTANT, procese simulate etc.).

curs public speaking titulescu (4)

Așa a apărut în rândul studenților nevoia unui curs de public speaking: în ideea ca studenții să învețe să își structureze ideile și să întocmească un plan de argumentare bine definit, în funcție de împrejurări, de tipul discursului și de informația pe care aceștia încearcă să o transmită.

S-a vorbit despre prezentarea lucrărilor academice, despre modalitățile prin care studenții pot atrage interesul publicului și totodată despre mijloacele prin care aceștia pot să își depășească emoțiile. De asemenea, Ionuț Rusu a prezentat câteva metode de structurare a discursurilor și secrete ale tehnicii de argumentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *