PRO TV nu a auzit de pârtia de la Slănic Moldova

Zilele trecute, în vestitul jurnal PRO TV de la ora 19:00, am auzit din gura Andreei Esca o minune care nu face deloc cinste redacției de știri a postului de televiziune numărul 1 în România. Când am verificat ultima dată, parcă tot în fruntea clasamentului posturilor generaliste erau. Nici nu mă mir. Masterchef e o adevărată dramă.

Revenind, se dă o știre despre cât de mulți români își petrec sărbătorile de iarnă acasă, în România. De parcă ar fi atât de rău pentru noi! 85% e procentul avansat de cei de la PRO TV, o cifră pe care nu spun de unde au scos-o, dar pe care majoritatea celor care privesc jurnalul o iau de bună. Andreea Esca menționează că cele mai mici preturi sunt in zonele fara partii de schi, iar la polul opus sunt statiunile consacrate.

Bun. Vine reporterița și începe să enumere stațiunile care „nu au deloc sau măcar în apropiere o pârtie de schi”: Moneasa, Slănic Prahova, Slănic Moldova, Călimănești, Căciulata etc. Ăăă, cum? Cu o simplă căutare pe Google, ați fi aflat că Slănic Moldova (județul Bacău) are pârtie de schi și este gata să primească turiști în sezonul 2014-2015.

vizita de lucru partia nemira

Pârtia Nemira de la Slănic Moldova are și site oficial, destul de complet și bine aranjat, cred eu. Logo frumos, detalii complete despre pârtie, tarife, program, galerie foto, regulamente pentru schiori, numărul de telefon de la Salvamont, informații despre stațiunea Slănic Moldova, dar și despre ce pot vizita turiștii în zonă, starea pârtiei și, desigur, vremea. Nu lipsește nici rubrica de știri (evenimente), de unde aflu că pregătirile sunt intense pentru deschiderea sezonului de schi la Slănic-Moldova. Chiar la sfârșitul săptămânii trecute a avut loc o vizită de lucru a lui Ionel Floroiu (vicepreședinte CJ Bacău) și a lui Romil Botezatu (directorul serviciului care administrează Pârtia Nemira) la baza pârtiei (foto sus).

Site-ul, care beneficiază și de o versiune în limba engleză, a fost realizat de Serviciul Public Judeţean pentru Promovarea Turismului şi Coordonarea Activităţii de Salvamont din cadrul Consiliului Județean Bacău. Merită un like. Veți avea unde să-l dați în curând! Prietenii știu de ce. 🙂

Până atunci, le dau un e-mail celor de la PRO TV ca data viitoare când vorbesc despre destinațiile de iarnă din țară în jurnalele lor să includă și Slănic Moldova pe harta pârtiilor din România. Nu de alta, dar multă lume ia de bun ceea ce se aude la știrile de la 7 seara. Dacă aș fi în locul celor de la Consiliul Județean, aș cere PRO TV-ului drept la replică. Ar prinde bine niște publicitate în prime-time.

site partia slanic moldova

6 thoughts on “PRO TV nu a auzit de pârtia de la Slănic Moldova

  1. Ai fost prea dragut cu consatenii tai…
    Partia asta nu a fost promovata deloc pana acum si ei asteapta turisti? Te mai miri ca ProTV nu a gasit-o pe Google?

    De ce nu le propuneti (cei din Divanul AdBlog) sa mergeti acolo 2-3 zile si sa scrieti despre Partie?

  2. Du-te pe la Consiliul Judetean si da-le cate o poaca la ureche deoarece nu promoveaza Slanic Moldova cum trebuie. Am amici care sunt in zone apropiate si nu stiu de aceasta partie. Operatorii turistici ar trebui intrebati si ei care e faza. Sunt multe la mijloc…

  3. Stai linistit ca va afla si Pro TV in momentul in care se finalizeaza dosarul DNA. Ala cu modul in care s-a acordat lucrarea catre firma prietena cu madam Udrea.

  4. A mirare, fac de 13 ani naveta Slanic moldova – Chisinau de cel putin 3 ori pe an si pot sa zic ca este una dintre cele mai placute statiuni turistice!

  5. Pai cum sa auda lumea de partie daca ea a functionat max 2 sapt sezonul asta??? Si mai spun ca ne si asteapta in sezonul 2014-2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *