Preuniversitaria 2011 Bacau

Dupa doi ani de pauza, concursul Preuniversitaria revine in Bacau. Doar 7 licee sunt implicate in competitie, restul refuzand invitatia de a participa. Ca si la Balul Balurilor Bobocilor, desfasurat pe 11 februarie 2011, evenimentul va fi organizat de triunghiul institutional Consiliul Judetean al Elevilor Bacau – Casa de Cultura a Sindicatelor „Vasile Alecsandri” – Inspectoratul Scolar Judetean Bacau.

Regulamentul complet al festivalului in gasiti pe site-ul Consiliului Judetean al Elevilor. Tot acolo gasiti si probele de concurs. Va anunt in premiera ca vor avea loc 4 spectacole:

  • 24 martie: Colegiul Economic „Ion Ghica” vs. Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” – concert Vita de Vie
  • 31 martie: CN „Ferdinand I” vs. Colegiul „Grigore Antipa” vs. Colegiul Henry Coanda – concert Bitza
  • 8 aprilie: CN „Gheorghe Vranceanu” vs. CN „Mihai Eminescu” – concert Timpuri Noi
  • Gala laureatilor (data urmeaza a fi anuntata)

Tragerea la sorti a avut loc vineri, 4 martie 2011, la sedinta Consiliului Judetean al Elevilor Bacau ce a avut loc la Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare”, in prezenta Biroului Executiv al CJE si a board-ului Casei de Cultura.

Fiecare eveniment va aduce pe scena un artist cunoscut din peisajul muzical romaneasc. Biletul de intrare la fiecare eveniment va costa 14 lei. In curand va fi anuntat si programul pentru repetitii, acesta urmand a fi postat pe site-ul CJEBacau.ro.

4 thoughts on “Preuniversitaria 2011 Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *