A-listerul Piticu este și ipocrit, și extremist

Ca să facem lumină pentru cei care nu sunt la curent cu limbajul bullshitul de specialitate, „A-listeri” sunt numiți bloggerii care, vezi Doamne, scriu de ani buni și sunt percepuți ca niște zei ai mediului online, oameni fără care internetul românesc ar muri. Vrăjeală. Chiar dacă nu-mi place deloc personajul, oarecum îl înțeleg pe Mircea Badea atunci când face mișto de bloggeri. Arată cu degetul niște specimene izolate, după care ne bagă pe toți în aceeași oală și asta nu e deloc ok, mai ales atunci când anumiți bloggeri încep să fie ipocriți sau, mai rău, să aibă porniri extremiste.

Vă mai aduceți aminte de smiorcăielile lu’ Piticu (Cristi Dorombach) de vara trecută, care țipa sus și tare că a fost agresat de fanii Antenei 3 în timpul „plimbării de la Cotroceni”? Poza atunci într-un jurnalist căruia i-au fost încălcate drepturile. Poate că așa a fost, nu comentez. Ei bine, același „jurnalist” Piticu a publicat zilele trecute un text în care a făcut câteva remarci absolut scandaloase despre tânăra de 23 de ani agresată sexual și tâlhărită de un taximetrist în București. Citiți și vă minunați:

A ok, sa va explic eu povestea cu tipa cu taximetristrul de pe internet ca n-ati inteles-o.

Tipa se face prastie in centrul vechi si are chef de sex, ca de asta iesise in oras. Nu agata pe nimeni potent acolo sau suficient incat sa se ridice la nivelul ei, asa ca se suie in primul taxi gasit in fata.
In ideea ei crede ca ala e speed.
Se da la sofer, ii propune, ala se duce cu ea pe coclauri. Cine naiba sofer de taxi refuza o partida de sex cu o clienta, probabil nici bani n-avea.

Apoi face plangere la politie, de fapt pe internet, probabil si scrisa la politie.

Ați înțeles, da? El, domnul Dorombach, nu a căutat-o cu lumânarea la protestul de astă-vară al celor de la Antena 3 de la Cotroceni, dar tipa agresată de taximetrist, da. Cică avea chef, spune el, și tocmai de asta domnișoara își merită soarta! Toți ăștia care mergem în Centrul Vechi avem chef de sex! Claaar!

Ce gândire bolnavă…

piticu_pistol
 foto via Costin.ro

One thought on “A-listerul Piticu este și ipocrit, și extremist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *