Origene – Sanctuary (Arnej Club Mix)

Arnej s-a nascut in Toronto, Canada, pe 7 septembrie 1980. El si-a inceput activitatea de dj si producator in 2004 sub numele de 8 Wonders, titulatura care si schimbat-o spre finalul anului 2007, devenind atunci Arnej. Intre timp, Arnej a decis sa produca sub ambele nume.

Arnej aka Arney Secerkadic a fost numit de catre Armin van Buuren producatorul trance al anului 2008. Cu peste zece EP-uri si mai multe remixuri lansate in 2008, Arnej a reusit sa semneze cu trei mari case discuri: Armada, Blackhole si Intuition. Printre piesele produse de Arnej in 2008 se numara They Always Come Back, The Ones That Get Away, Strangers We’ve Become (feat. Josie). Mai mult de atat, compilatia A State of Trance 2008 contine doua piese semnate Arnej.

Anul 2009 a inceput bine pentru Arnej: lanseaza Dust in The Wind si este sa mixeze in cadrul mega-evenimentului A State of Trance 400. Pe 24 august 2009, Coldharbour Recordings (imprint al Armada) a lansat ultimul release Arnej pe care vi l-am prezentat atunci pe blog: un EP care contine trei piese: Tomorrow Never Comes si There Are No Coincidences (Intro si Original).

Startul lui 2010 a adus piese noi semnate de Arnej, toate de succes: „Beginning Of The End„, „The Crossover” si „They Need Us„. Noua compilatie A State of Trance 2010 mixata de Armin van Buuren contine un nou single Arnej intitulat „The Strings That Bind Us„. Acesta va fi lansat ca single in data de 17 mai. Pana atunci, va prezint un nou remix realizat de Arnej, pentru Origene – Sanctuary, pus in premiera in cadrul A State of Trance 450. Auditie placuta!

2 thoughts on “Origene – Sanctuary (Arnej Club Mix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *