Neamțule, mai taie din ele!

Mă adresez lui Mihail Neamțu, care a declarat astăzi la Bacău că Noua Republică, partidul acela „născut iar nu făcut” (ca să îl citez pe cel mai antisemit președinte de partid din România) în garaj, are 4% în sondaje și sute de mii de simpatizanți. Adevărul e că aveam nevoie de un om nou care numără precum Roberta Anastase!

Pe ceas, conferința de presă a durat 15 minute. Așteptat cu trei trandafiri pe masă, asta ca să știe unde vine, Neamțu s-a luat de Dan Voiculescu pe motiv că Noua Republică este un partid cu adevărat conservator. Nu prea se pupă numele cu doctrina, dar în fine. Eu, unul, când aud cuvânt „nou” mă gândesc la schimbare, nu la conservatorism.

Ce a mai spus? A, da. Că Noua Republică a aderat AECR (Alianța Europeană a Conservatorilor și Reformiștilor). Ăștia n-au niciun comisar european și numai 52 de europarlamentari din 736. Mare succes, mare!

 

2 thoughts on “Neamțule, mai taie din ele!

  1. „Ce a mai spus? A, da. Că Noua Republică a aderat AECR (Alianța Europeană a Conservatorilor și Reformiștilor). Ăștia n-au niciun comisar european și numai 52 de europarlamentari din 736. Mare succes, mare”

    Voiculescu cu toata puterea lui nu a reusit sa intre in AECR cu PC, iar Noua republica cu mebri de ii numeri pe degete si fara bani, reuseste sa intre in aceasta alianta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *