Mașini noi pentru ISU Bacău

Astăzi au fost sfințite noile autospeciale al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, însă nu înainte de a avea loc, în Sala mare a Consiliului Județean, conferința de presă pentru finalizarea proiectului în urma căruia Bacăul este mai bogat cu 8 autospeciale destinate situațiilor de urgență.

Proiectul este finanțat prin POR 2007-2013, Axa prioritară 3, Domeniul Major de Intervenție 3.3 și are un nume destul de lung: „Achiziționare echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență, acordării asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat.” Beneficiarul investiţiei este Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST, adică judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

Pe înţelesul tuturor, evenimentele de astăzi au fost prilejuite de finalizarea proiectului în judeţul Bacău. Romeo Stavarache (primarul mun. Bacău) şi Dragoş Benea (preşedintele CJ Bacău) au declarat în cadrul conferinţei de presă că la Bacău vor începe, în curând, lucrările pentru un centru SMURD, un proiect pilot pentru România, pe un teren aflat în vecinătatea ISU Bacău.

2 thoughts on “Mașini noi pentru ISU Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *