Mâncarea se comandă online pe foodpanda.ro (p)

Se spune despre ursul Panda că se numără printre cele mai rar întâlnite mamifere de pe glob. Nu știu dacă cei de la foodpanda.ro s-au gândit la asta când au ales numele platformei, dar cert este că au realizat un serviciu nu foarte întâlnit, dar extrem de util.

La București, unde sunt la facultate, obișnuiesc să gătesc. Nu sunt genul acela de pițiponc care o arde non-stop prin restaurante și știe harta fast-food-urilor ca pe Tatăl Nostru, dar nu pot să nu recunoasc că am comandat de câteva ori măncare acasă, în special pizza.

Când nu comand pizza și am alte pofte, dau fuga pe foodpanda.ro și, în funcție de preferințele de moment, aleg una dintre secțiunile din sidebar. Pe scurt, foodpanda este o rețea internaționala care aduce la un loc sute de restaurante cu livrare la domiciliu și zeci de oferte. Spre exemplu, în zona în care stau eu pot comanda de la aproximativ 100 de restaurante. O ofertă generoasă.

În mai puțin de o oră (dacă am și bani în buzunar la momentul respectiv, evident), pot avea în față măncare de toate felurile: fast food, chinezească, italiană, vegetariană, românească, salate, prăjituri, pizza etc. Toate se găsesc pe foodpanda.ro sau cu ajutorul aplicației de iOS a site-ului. Aplicația e disponibilă și pe Android.

Tried & tested, deci recomand! 🙂

foodpanda

One thought on “Mâncarea se comandă online pe foodpanda.ro (p)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *