Interviu cu Armin van Buuren

Scriu de mai bine de 3 ani recenzii pe nișa de muzică electronică la Urban.ro și am avut multe highlighturi în toată această perioadă, însă nu cred că este articol cu care să mă mândresc (știu, e păcat) mai mult decât cu cel publicat ieri: interviu cu Armin van Buuren.

Interviul este acordat în exclusivitate pentru Urban.ro, cu fix două săptămâni înaintea evenimentului pe care îl aștept de ceva vreme: Armin Only Intense, pe 8 noiembrie, la Romexpo. Am mai văzut show-ul la începutul anului în Sofia, dar cel de la București se anunță puțin schimbat, cu multe piese noi în setul de 6 ore al lui Armin și, cel mai important, e la noi acasă!

Sunt sigur că atmosfera va fi „intensă” și îmi doresc ca evenimentul de pe 8 noiembrie să iasă perfect pentru că de acest succes depinde agenda evenimentelor trance importante în România. Am avut 2 Armada Night anul acesta, la anul poate găzduim, Doamne ajută, un ASOT 700 Festival.

Interviul cu Armin van Buuren îl găsiți pe Urban.ro: „Voi prezenta o multime de lucruri noi in spectacolul de la Bucuresti”, ne-a spus acesta. L-am mai întrebat cum i-a venit ideea care stă la baza spectacolului Armin Only Intense, cum e să organizezi un astfel de turneu mondial, ce sacrificii presupune el, dar și despre viața de familie. Eu zic că merită o lectură. 🙂

armin only intense sofia 2014 (32)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *