Foto: Mircea Geoana si PSD-ul la Bacau

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat si al Senatului Romaniei, a fost prezent duminica 24 mai 2009 in Bacau pentru a-si sustine colegii de partid in lupta pentru alegerile europarlamentare.

El a fost insotit de oameni importanti din Partidul Social Democrat, printre care s-au numarat: Viorel Hrebenciuc, Ion Bazac, Gabriel Vlase, Dragos Benea sau Catalin Mardare.

Mitingul electoral a avut loc la Casa de Cultura „Vasile Alecsandri” din centrul municipiului Bacau. Sala care a gazduit adunarea a fost frumos decorata cu multe flori proaspete, chiar am fost suprins de temperatura optima din incapere.

Jos puteti vedea 16 dintre cele mai intersante de la evenimentul prezentat mai sus.
7 thoughts on “Foto: Mircea Geoana si PSD-ul la Bacau

  1. parerea mea este ca psd-ul este compus din hotzi si nu cred ca se va schimba nicio data.repet …e parerea mea:P

  2. Mare obositi astia cu intalnirea lor sau ce o fost , au alungat jumatate de terasa de la zebra dupa ce au pus imnu , dat la maxim.

  3. TOTI FURA AI VAZUT FAZA AI CU UN CANDIDAT LA PRIMARIA SA NUSH CE A ZIS CA FURA CAT POATE SI OAMENII LAU ALES ASA CA TOTI FURA

  4. daca erai in momentul ala pe terasa nu cred ca mai erai atat de incantat de „optimismul” evenimentului. imnul dat la maxim in urechile clientilor terasei este inca o dovada a circului pe care il fac partidele politice mioritice cand vine vorba de „campanie electorala”, cum numesc ei pomana asta generala…ar trebui sa prezinti toate aspectele unui eveniment, si cele pozitive (care nu prea au fost) si cele negative…

    nu votati! nu luati parte la furtul Romaniei! nu contam decat la alegeri!

  5. „Comentariul dvs. a fost salvat şi va fi vizibil după ce va fi aprobat de către proprietarul blogului.” – nu mi se pare normal…apar doar coment-urile care iti convin tie sau cum?

  6. Comentariile sunt moderate de mine, pentru a evita eventualele cuvinte urate. Nu faceam asta inainte dar am fost nevoit in ultima perioada, din cauza celor care nu stiu decat cuvinte urate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *