Elevii Liceului cu Program Sportiv – darnici cu batranii

Elevii claselor a VIII-a din Liceul cu Program Sportiv, coordonati de doamnele profesoare Macaru si Cornelia Cucu, au fost in vizita ieri, 5 iunie 2008, la – Centrul de zi pentru varstnici „Dr. Stefan Ciobanu” -.

Elevii au pus mana de la mana si au cumparat cateva plase cu fructe dupa care le-au dat batranilor din centrul de zi. In centrul de zi pentru varstinci, zeci de batrani vin zilnic pentru a alunga plictiseala. Cum pensionarii nu prea mai au ce face acasa, se afiliaza la astfel de centre si isi petrec zilnic timpul, evident desfasurand diferite activitati precum cititul, dansul, muzica, altii discuta diverse subiecte, altii chiar fac si aerobic, am vazut ca un batran naviga pe internet, frumos.
Periodic, batranii platesc o cotizatie simbolica pentru organizarea diferitelor evenimente.

Fundatia de Sprijin Comunitar are grija ca toate sa fie la locul lor. Am fost ieri impreuna cu colegii mei acolo si am facut si cateva fotografii, le puteti vedea mai jos!12 thoughts on “Elevii Liceului cu Program Sportiv – darnici cu batranii

  1. ce mai stii de radio deea?mai emite pe net?zicea cineva mai demult ca mai emite prin suceava …..se mai relanseaza candva?

  2. DEEA e doar online, programe nu prea re, doar muzica. Nu cred ca mai emite, frecventele ramase erau ale celor de la Vibe.

  3. Au mai bagat melodii noi, dar pacat ca nu exista programe.

    Inca nu am semnale ca s-ar relansa vreodata.

  4. :))

    Ala e topul meu, uita-te la rubrica de pe blog „kristofer93 top 20” si vezi ca e identic, eu pun topul pe DEEA acum , pentru ca nu au top.

  5. nu,dar ai face o treaba excelenta daca ai pune si mel care se dau p deea…cred ca cer totusi cam mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *