Am doborât recordul local la escape room

De câteva săptămâni, în Bacău funcționează, ca să zic așa, o nouă distracție. Numai că aceasta nu implică niciun fel de viciu, ba dimpotrivă, este un joc psihologic care poate fi preluat chiar și de către profesorii care plănuiesc activități pentru evenimente precum Școala altfel.

Vorbesc despre Locked, un escape room pe care l-am vizitat zilele trecute și pe care, cu ajutorul colegilor de „suferință”, l-am rezolvat în mai puțin de 55 de minute, doborând recordul local. Ce-i drept, record local e mult spus, căci Locked e prima cameră a secretelor din Bacău.

Dacă vă tentează ideea unui joc de evadare în echipă, ce presupune multă strategie în rezolvarea misterelor care se află între cei patru pereți situați într-un bloc din centrul orașului, trebuie neapărat să trageți o fugă la Locked Escape Bacău! Dacă mergeți cu un grup de cel puțin 4 inși, nu vă costă mai mult de 25/30 de lei de persoană.

Inițiativa aparține unor tineri băcăuani pe care îi apreciez pentru ceea ce au făcut. În primul rând pentru că pun o cărămidă la diversificarea oportunităților de petrecere a timpului liber din oraș și apoi pentru că dezvoltă, investesc și oferă un exemplu colegilor lor de generație. Micile afaceri de acest gen trebuie susținute de autoritățile locale!

locked escape bacau cristian ghinghes

One thought on “Am doborât recordul local la escape room

  1. Sper ca nu ati fost prima si singura echipa care a intrat acolo. Ca numai asa se putea explica cum ati doborat recordul local. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *