Cazut la datorie

Nu este vorba de vreun soldat ci de un stalp de iluminat.
Imi pare rau sa o spun, dar primarul orasului Bacau, Romeo Stavarache, este sub Dumitru Sechelariu la capitolul iluminat. Daca faceti o tura seara prin oras, veti observa ca multe lampi sunt arse, sparte.
Oricum, pentru mine tot Stavarache ramane favorit la alegerile locale din 2008!
Despre lampile de iluminat din oras am mai vorbit in cadrul articolului „Lampile/becurile din Parcul Cancicov (foto)„.

Foto jos cu stalpul cazut la datorie.

13 thoughts on “Cazut la datorie

 1. De ce Stavarache ma care nu prea a facut mare lucrui n oras , eu am sa il votez pe sergiu sechelariu ca sper ca asta sa faca ceva in bacau!

 2. ia-ti un lant si te arunca in bistrita cu tot cu stavaparnache.ce a facut asta in bacau ca sa il sustii?

 3. Iar te exprimi aiurea! Cum adik „pentru mine favorti e x?”. Favoritul in alegeri poate fi cel care are mai multa priza la populatie! Ai aceasta informatie? Cunosti un sondaj? De ce te exprimi aiurea?

 4. doamne fereste….are probleme cu capu` cristi….vorbesc serios:| Mai bine Seche decat altcineva:| Sigur va face lucruri bune in bacau decat altii:|

 5. Kristofer, acum scuza ta ca ai doar 14 ani se intoarce impotriva ta. Sa facem un calcul…acum ai 14 ani… inseamna ca la venirea lui Stavarache la primarie aveai 10-11 ani. Avand in vedere ca Sechelariu a fost primar 8 ani …de unde stiai tu de la 2-3 ani ca el a furat ca-n codru ?!?!?

 6. A inceput sa fure din 2001.
  De unde am auzit? Discutii, toate lumea spune asta si se vede: cum a ajuns sa aiba multi bani in ultimul mandat asa din senin?
  N-am dovezi dar…

 7. Nu te mai lua dupa vorbe. Pentru ca doar asta sunt. Cand vor fi si dovezi va fi altceva.Voi crede si eu ce se spune atunci cand va fi condamnat. Pana atunci nu pot sa ma exprim in nici un fel. Si ca tot veni vorba, la fel se spune si despre Stavarache…ca fura ca in codru (inclusiv fosti sau actuali parteneri sau consilieri locali spun ca s-a inconjurat doar de „amatori de ciolan gros”. Dar pana nu vor fi dovezi concrete asupra oricaruia dintre cei doi nu voi crede. Traim intr-o tara in care cel putin declarativ se adopta prezumptia de nevinovatie…pana la proba contrarie. Nu crezi?

 8. Justitie de tip precupeata in piata! Asta faci tu! Atata vreme cat nimeni nu a putut demonstra vinovatia este NEVINOVAT. Si crede-ma ca am tot interesul sa fie gasit vinovat pentru ca am avut si eu probleme din cauza lui… Dar nu pot accepta in continuare acest tip de justitie: ” stiu eu”, „vorbeste lumea”… Sa invatam sa ne comportam civilizat. procesele se tin in salile de judecata, nu pe strada, nu in piata… Faptul ca avem si am avut acest fel de conducatori este tot din cauza noastra. Daca am fi responsabili in momentul votului ar fi alta treaba, dar nu suntem. Ne ghidam dupa tot felul de argumente simpliste, puerile si fara consistenta.
  Dupa cum ai observat, Kristofer, sunt cu ochii pe tine si voi penaliza toate prostiile pe care le vei scrie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *