Candidez ca viceprimar din partea Alianței USR PLUS, în echipă cu Lucian Stanciu Viziteu

E oficial: candidez în echipă din partea Alianței USR PLUS pentru Primăria Bacău, ca viceprimar, și îl susțin pe Lucian Daniel Stanciu Viziteu să devină viitorul primar al orașului!

Aseară, la lansarea candidaților, am spus că sunt conștient de faptul că mulți dintre voi ați fi vrut să mă vedeți candidat pentru postura de edil, însă consider că șansele mele erau limitate și că, mai mult de atât, aș fi fragmentat prea mult candidatura opoziției. Astfel, soluția naturală pentru a înlocui actuala administrație cu una competentă este candidatură în echipă.

ghinghes lucian viziteu
Vă invit pe toți să ne susțineți, căci ideile și proiectele pentru care lupt de ani de zile ca blogger, activist civic și apoi consilier local în opoziție vor putea să prindă contur doar dacă vom câștiga primăria și vom avea o majoritate confortabilă în Consiliul Local.

Avem candidați foarte competenți pentru consiliu atât de la PLUS, cât și de la USR, oameni noi, bine intenționați, pe care vi-i voi prezenta pe rând în perioada următoare.

Până atunci, vreau să fiți convinși că nu mă voi abate nicio secundă de la principiile pe care le-am promovat până acum prin activitatea mea și că această candidatură este, așa cum am mai spus, nu despre mine, o persoană sau alta, ci despre noi toți, despre o comunitate care trebuie să privească spre viitor.

Candidez nu să conduc, ci să reprezint cetățenii și interesele tuturor băcăuanilor!

cristian ghinghes lansare usr plus

lucian viziteu cernic ghinghes usr plus bacau

3 thoughts on “Candidez ca viceprimar din partea Alianței USR PLUS, în echipă cu Lucian Stanciu Viziteu

  1. Succes !
    Pote reusiti sa mai rupeti din tentaculele coruptiei generalizate din administratia locala !

  2. Salut,

    Nu mi-ai raspuns acum ceva timp la intrebarea daca esti dispus sa faci un pas in spate pt comunitate, pt a avea mai putin candidati de dreapta.Te felicit pt alegere, esti tanar ai viitorul inainte, va veni si randul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *