Accident grav in Bacau – 25 martie 2009 (foto)

Miercuri 25 martie 2009 in jurul orei 18:00 s-a produs pe strada Marasesti in zona Pietei Sud dinun accident de circulatie care s-a soldat cu ranirea grava a unei persoane.

Sositi la fata locului, doctorii de pe ambulanta au cerut ajutorul cetatenilor pentru a urca ranitul in ambulanta. Niciun privitor nu a sarit in ajutor. In cele din urma, politistii au fost cei care au dat o mana de ajutor oamenilor de pe ambulanta.

Multumesc celor doi prieteni Andrei si Rares care mi-au oferit cateva imagini de la fata locului pe care le puteti vedea mai jos!10 thoughts on “Accident grav in Bacau – 25 martie 2009 (foto)

 1. Da e cimitirul,poate omul a vrut sa moara direct la cimitir sa numai plateasca masina de funerarii si alte chestii.de pe strada direct in groapa,pacat!

 2. oare ce a fost acolo inainte de a se construi blocuri si sosele? … o zona similiara avem si noi in Dumbrava Rosie (Neamt) – sosea peste un vechi cimitir

 3. Deci eu stau prin zona si pot spune ca in fiecare zi boschetarii aceia cersesc si cu bani pe care ii fac se duc si cumpara bautura…e normal sa avem asemenea cazuri!

 4. ce ai vrut tu sa-i pui intr-o lumina aiurea pe cei care au fost martori la accident. nu ti-a iesit! dupa mintea ta ar fi trebuit ca cei de prin zona accidentului si gurile cascate sa fi luat biata victima si sa o duca si la spital eventual sa o si opereze,sa o faca bine, etc. de ce a venit ambulanta? sa-i ajute orice neavizat sa urce victimile in carutza? nici politistii nu trebuiau dar hai, s-ar presupune ca ar avea pregatire pentru acordarea primului ajutor. N-ai vrea tu mai bine ca toti gura casca aia sa te opereze pe tine pe creier si sa-ti scoata prostiile din cap??? la tine ar fi tot una!
  Tu ai vrut sa zici ceva de indiferenta oamenilor dar cauta si tu niste argumente mai credibile…

 5. mie nu mi se pare corect vlader sa avem asemenea cazuri.fiecare ar trebui sa aibe grija de batranii lui.stii cati din acesti batrani sau copii sunt trimisi chiar de familiile lor?nici nu ai idee.si oare de ce raman pe drumuri?iti zic eu:tot din cauza copiilor care ii arunca in strada..pt ca…nu mai sunt’functionali’.e trist…

 6. DECI INTR-O ZI ERA SA IAU IN PLIN O BABUTA CARE ABIA ISI MISCA PICIOARELE FIX PRIN ACELASI LOC.
  AU TRECERE DE PIETONI NENE!
  UITE ASA TOT SOFERII IES PROST SI MAI RAMAN SI CU CONSTIINTA INCARCATA…
  SCUZE DE RIGOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *