kristofer93 @ Adevarul de seara – editie de Bacau

Sambata 25 octombrie 2008 am aparut in ziarul local Adevarul de Seara – editie de Bacau. Echipa redactionala a gasit de cuviinta sa ma prezinte ca pe unul dintre cei mai buni bloggeri din Bacau. Le multumesc pentru articol!

Cei care au luat gratis sambata seara si duminica dimineata ziarul au putut vedea ca pe ultima pagina mi s-a facut un portret, articolul este semnat de Catalin Bejan.

S-a pus punctul pe i si am fost remarcat pentru faptul ca dezbat ca un adevarat jurnalist probleme de viata si ca la numai 15 ani castig bani din blog.
S-a comis o mica greseala cand am fost caracterizat ca un calculatorist mic si cu ochelari, toata expresia asta trebuia pusa in ghilimele. El a vrut sa spuna ca nu sunt asa si ca sunt sportiv. Apropo: am 1.80 si nu port ochelari!

Am postat acest articol nu pentru a ma lauda ci pentru a trece in revista ceva destul de important pentru mine. Voi continua munca si voi incerca sa fac blogul cat mai bun!

Puteti citi mai multe in imaginile scanate de mai jos!

11 thoughts on “kristofer93 @ Adevarul de seara – editie de Bacau

  1. Nu pot spune exact, substantial oricum. Nu mi-am facut blogul epntru bani si nu dau o mare importanta. Banii castigati ii investesc in aparatura!

  2. 😀 eu stiu la ce se refereau la „calculatoristul mic cu ochelari” Se refereau la Dexter si nu cred ca au vrut sa zica (ca) tu esti un calculatorist mic si cu ochelari au vrut sa zica (ca) Nu esti asa… Daca intelegi Totusi au cam mancat cuvinte

  3. Sa stii ca admir mult cea ce faci, pentru asta am decis si eu sa fac un blog, ai putea sa imi dai o idee despre ce sa vorbesc pe siteul meu???

  4. fa-l cu evenimentele de acolo, din orsul tau. Incet si sigur. daca ai apar foto dute acolo cu aparatul si apari pe la eventuri si posteaza poze.

  5. Bravo!…urmaresc de ceva timp blogul tau, mai ales pt. posturile legate de muzica.
    O intrebare am si eu: Unde gasesti mp3-uri la melodiile noi aparute? … majoritatea melodiilor noi aparute de pe „site-urile de specialitate” 😀 au suprapus peste ele acel sound cu „exclusiv http://www.site-ul.ro„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *