Adevarul de Seara – editie de Bacau – un nou ziar local

Adevarul de Seara s-a lansat vineri 17 octombrie 2008 si este un produs gratuit al trustului Adevarul Holding. Acest ziar apare deocamdata in Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Timisoara, Oradea si Bacau si are un tiraj de 250 000 de exemplare/zi, urmand ca pe masura ce se vor deschide si alte filiale locale tirajul sa ajunga la 1 milion de exemplare.

Adevarul de Seara este gratuit si se distribuie zilnic pe strada, in mod obisnuit sub adapostul unor puncte fixe portocalii, are 16 pagini color si prezinta in mare parte informatii de interes local. Ziarul este realizat de redactiile regionale cu ajutorul subredactiilor si al corespondentilor locali.

Iata ca acest ziar are editie locala de Bacau, „ContraSENS ne-a informat despre cine sta in spatele editiei de Bacau a Adevarului de Seara„. Este vorba de Cezara Duta, Catalin si Gabi.

Am descoperit pana in acest moment doua puncte stradale fixe de unde se poate procura „Adevarul de Seara” – editia de Bacau: in centru langa Hotel Decebal si la intrare in Parcul Cancicov. Aceste puncte fixe sunt usor de sesizat pentru ca sunt portocalii!

Jos puteti doua fotografii cu punctul fix din Parcul Cancicov!

3 thoughts on “Adevarul de Seara – editie de Bacau – un nou ziar local

  1. Info : Mai este unul vis-a-vis de sediul ROMTELECOM din Centru 🙂

    Ai scris acolo ca membru ar fi si CEZARA DUTA. A PLECAT SAU A FOST DATA AFARA DE LA ZIARUL UNDE ERA SI SCRIA ABERATII ?! (pentru ca scria minciuni prin reportajele facute de ea, fara sa se intereseze direct de la sursa sigura).

    Interesant ca face parte in cadrul acestui ziar !!! Oare e si acest ziar la fel „BINE INFORMAT” ca articolele pe care le realizeaza !!!???

  2. mihai rimniceanu,semnatarul art.,,Plata serviciilor medicale…din 23martie,este un mare mincinos-m-a fotografiat fara sa stiu si m-a dat in ziar acum vreo 2 luni cu muntii de zapada de la bazinul de innot,acum a pus sub poza mea un nume si o profesie inventate.ma numesc dumitrache,nu iftode si s-ar putea sa-l dau in judecata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *