Pentru curioși: ask.fm

Una dintre cele mai mișto aplicații WEB de care am dat în ultima perioadă este ask.fm. Chiar dacă sunteți sau nu înregistrați, puteți adresa întrebări celor care au cont acolo, deci și mie.

Întrebările celor neînregistrați pot fi numai anonime. Pentru a fi întrebați, trebuie să aveți cont. Eu am lăsat întrebările anonime la liber și mi-am propus să răspund și la întrebări incomode sau foarte penibile, în limita în care acestea sunt decente.

ask_fm-logo-512x185

Am fost întrebat, spre exemplu, ce mi se pare maxim de sexy, ce lucru pierdut aș vrea înapoi, dacă pot scrie un articol despre cineva care face tatuaje în Bacău, ce om politic apreciez, ce-mi place la o fată, dacă mi-am luat-o vreodată pe cocoașă, care a fost cel mai penibil articol publicat pe blog, ce citesc, dacă am vreun regret, cum pot defini perfecțiunea, câte flotări pot să fac, dacă înșel, etc. La toate am răspuns.

Și, desigur, multe întrebări stupide și copilărești. Dar ăsta-i farmecul platformei.

ask.fm/cristianghinghes

Update: nu, nu fac schimb cu like-uri.

intrebari ask.fm

PS: pare un instrument foarte cool pentru politicieni.

11 thoughts on “Pentru curioși: ask.fm

  1. De curiozitate mi-am facut si eu cont. Singura intrebare primita a fost „Ce parere ai despre Kristofer?” Inca nu mi-am dat seama cine a pus-o (tehnologia ma depaseste)

  2. Am o intrebare : Mi-am dezactivat contul o perioada. De ce nu ma mai lasa sa-l reactivez la loc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *