Paolo Mojo vs Hoxton Whores – Sunrise In Paris (kristofer Bootleg)

Blogul Vibe4Me, un blog foarte accesat de catre cei care asculta muzica house si mai ales de multi dj, organizeaza in aceasta perioada un concurs de remixuri. Respectivul proprietar al blogului ofera o acapella (o voce, fara negativ) ce poate fi inclusa in orice fel de productie. In cazul de fata el ofera Hoxton Whores – Sunrise (Acapella).

Mi-a placut ideea, am luat Virtual DJ de pe internet si am inceput sa ma joc. Am ales sa pun vocea din Hoxton Whores – Sunrise pe negativul melodiei Paolo Mojo – Paris (King Unique Remix), a iesit ceva dragut, parerea mea.

Deci astazi va ofer spre ascultare Paolo Mojo vs Hoxton Whores – Sunrise In Paris (kristofer Bootleg), bootleg facut de mine. Recomand sa ascultati melodia in special de la min 4:10 pana la sfarsit.
Auditie placuta!

Daca nu merge, click aici!

7 thoughts on “Paolo Mojo vs Hoxton Whores – Sunrise In Paris (kristofer Bootleg)

  1. se vede ca e primul:p..un sfat..vocea..fiind accapella..are un bpm ciudat,de obicei mare,si cu pauze mari intre versuri,deci..parca nu e pt melodia pe care o pui,orice ai alege.asa ca se procedeaza..taind accapella pe bucati..vers cu vers..sau refrenul doar…si le dai drumul manual,poate kiar in alta ordine..iese alt ritm,incearca si ai sa vezi;)

  2. nu te supara pe mine, io iti apreciez activitatea de blogger si faptul ca te implici in fenomenul „house”, da’ ca remixer 🙂 mai bine nu… mai degraba incearca sa faci o piesa de la 0, sa o aranjezi tu cum iti convine decat sa bagi un vocal care n-are nicio treaba cu ce e pe fundal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *