M-a înjurat Victor Ciutacu, acest jurnalist cu limbaj de cartier

Twitterland-ul e interesant și plin de surprize, mai ales atunci când interacționăm în mod direct cu persoane publice, pe care le vedem zilnic sau chiar de câteva ori pe zi la televizor. Una dintre ele este Victor Ciutacu, limbist redactor șef la Jurnalului Național.

Aseară am scris un tweet prin care, având în vedere conținutul acestuia, recunosc că l-am provocat pe domnul jurnalist pe care tocmai l-am amintit. Mă așteptam să nu primesc vreun răspuns. Ciutacu mi-a înșelat așteptările și a făcut un gest de mahala: m-a înjurat ca la ușa cortului, semn că etnia dânsului ar putea fi alta decât cea română.

Eu: @victorciutacu e suparat tare, se simte tradat dupa atata latrat pentru USL.
Victor Ciutacu: @kristofer93 mai du-te inspre pizda ma-tii!

Cam ăsta-i nivelul jurnalismului în România. Oameni din presă precum Ciutacu au pretenția să schimbe guverne și să demită președinți, dar limbajul lor în spațiul public lasă de dorit.

Off topic: Știe cineva dacă în România se pot face operații de mărire de limbă? Dacă da, vă rog să-i trimiteți adresa direct lui Ciutacu pe Twitter. Dar asta ar însemna să vă asumați un risc: acela de a fi înjurați ca la ușa cortului.

victor ciutacu pe twitter

17 thoughts on “M-a înjurat Victor Ciutacu, acest jurnalist cu limbaj de cartier

 1. Omul e o latrina de personal de Dorohoi. N-ai cum sa-l atingi fara sa te murdaresti. Si stai linistit ca nu e suparat – i-a spus Voiculescu sa fie suparat, iar el presteaza. Nu are pareri, opinii personala, asa cum nu are nici coloana. O sa-l vezi acusi consilier pe langa nu’s ce somitate de ministru si se va calma. Sau poate se teme ca nu i se va intampla numirea si omul e realmente suparat? Posibil.

 2. victor gibonu,e doar o sluga bine dresata si un jurnalist de doi lei…vai de capul lui,o sa dau si eu share

 3. Daca esti un basist ordinar,un limbist ca sa folosesc limbajul tau de basist, ar trebui sa-i multumesti ca nu a zis mai multe.

  1. Ciutacule, nu fi suparat 🙂 Si noua ne place de tine cand iti dai cu stangu-n dreptu’ :))

 4. Pai asta e omu lu Felix` cum sa nu reactioneze ca un imbecil? cine se uita la antene e retard ..

 5. Daca tu l-ai provocat, nu inteleg de ce te simti asa ofensat. Ce legatura are locul lui de munca cu exprimarea de pe un site de socializare? Sunt doua lucruri total diferite. Nu te-a pus nimeni sa-i dai follow, nu te-a pus nimeni sa il bagi in seama si cel mai importan lucru, nu te-a pus nimeni sa il urmaresti. Ai butoane pe telecomanda de la televizor, foloseste-le. Ai impresia ca daca el apare la televizor si tu nu, tu ai dreptul sa-l iei peste picior iar el sa ti le inghita, cuminte si respectuos.

 6. Vorbind de jurnalism…zici că respectivul nu e jurnalist. E jurnalist în aceeaşi măsură ca şi tine. Adică jurnalistul formator de opinii. Apoi te plângi de jurnalismul din România când tu îl susţii urmărind televiziuni ca Antena 3 – de unde vine şi Ciutacu (cel puţin din acelaşi trust de presă) şi Realitatea.
  Încă nu stăpâneşti arta sarcasmului sublim…prin urmare nu te plânge când ţi se răspunde cu aceeaşi monetă.

 7. Si pe tine te mananca tare, nu uita ca si tu ai scris articole despre unu, despre altu contracost, el de ce ar fi mai prejos ?

 8. „Ciutacu mi-a înșelat așteptările și a făcut un gest de mahala: m-a înjurat ca la ușa cortului, semn că etnia dânsului ar putea fi alta decât cea română.”

  Sa înțeleg ca insinuezi ca Ciutacu ar fi arab?

 9. Cum adica „…semn că etnia dânsului ar putea fi alta decât cea română.”? Faptul ca il faci tigan (sau in fine, orice alta etnie) nu inseamna discrimnare? Adia e evident ca ai vrut sa il faci de „nasol” pe Ciutacu comparandu-l cu o etnie, in ideea ca insasi etnia respectiva este nasoala. Deci este sa nu este discriminare?!?
  Si inca ceva, in general copiilor, tancilor sau in general infantililor care nu sunt in grija ta sa ii cresti le-o tai repede ca altfel se simt bagati in seama si au senzatia de a fi altceva decat niste tampiti. Eu cred ca Ciutacu e de apreciat pentru sinceritate, pt ca ti-a taiat-o scurt fara sa se penibileasca facand aluzii la alte etnii asa cum o fac cei care se cred altceva decat sunt. Macar el are taria de caracter si isi asuma opiniile, nu are nevoie de joc de glezne (aa pardon de cuvinte) sa defuleze.

 10. @Dan: am inteles, tu esti asa mai responsabil de felul tau, si o spui direct. Tu esti o exceptie, pentru ca de obicei cocalarilor nu le iese chiar atat de bine, aia sunt atat de tampiti ca nu stiu cum sa exprime cretinitatea, insa tie ti-a iesit perfect. Felicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *