Legea electorala a fost incalcata la Bacau!

Legea electorala spune ca in ziua alegerilor nu este voie sa faci campanie electorala pe bunuri publice, in cazul de fata pe spatiile publicitare ale primariei, primaria fiind institutie publica.
Duminica, 1 iunie, bannerele candidatilor inca stateau pe cladiri si hoteluri, nu este o problema, legea electorala permite ca afisarea sa poate continua pe bunuri private.

Dar, PSD-ul (Catalin Mardare), PNL-ul (Romeo Stavarache) si Sergiu Sechelariu inca mai aveau pe 1 iunie la ora 19:00 afise electorale pe bunurile publice. Astfel, legea electorala a fost incalcata.
Pentru cei care vor sa verifice, sa stiti ca inca mai am pozele in aparatul foto, cu EXIF – ora si data.

Ce se intampla? Nimic pentru nimeni nu a depus contestatie!
Foto jos cu dovada!

6 thoughts on “Legea electorala a fost incalcata la Bacau!

 1. Asta s-a intamplat in fiecare oras din tara si se intampla la fiecare alegeri. Esti revoltat degeaba, nu-i nimic deosebit.

 2. Panoul publicitar pe care e afisat bannetul lui sergiu sechelariu apartine desteptarea nu primariei…deci nu e bun public. Cel al lui stavarache cred ca apartine unei firme de publicitate stradala deci tot nu e pe un bun public…(nu spun ca pentru a putea instala acel panou publicitar firmei i-a fostimpus un contract cu primaria prin care se cam obliga sa ii posteze fatza lui stavarache).

 3. Madalin Voicu a spus aseara la RealitateaTv ca nu are cine sa-i pedeapseasca pe cei care au inalcat legea la alegeri pentru CA TOATE PARTIDELE AU FURAT. De fapt, acesta este adevarul si in celelalte probleme precum coruptia si escrocheriile la nivel national.

 4. faptul ca traiesti in romania e o scuza pentru orice magarie… 🙂 o sa iti fure si chilotzii de pe tine pentru ca…. exact! traiesti in romania! in al 2-lea rand asta e un kkt fata de ce se intampla in alte parti ale tarii… de exemplu in ilfov primaru voluntriului (pandele) trimite si in ziua de AZI pensionarii in „excursii” prin tara pe banii primariei cu microbuze cumparate din banii primariei, iar in ziua votului i-a luat pe toti cu masina sa ii duca sa voteze fapt care cu siguranta nu i-a influentat DELOC… ce sa mai spunem despre chestiile astea? ce sa spunem despre preturi de 300 de euro pe vot in stefanesti… esti prea revoltat pentru lucruri prea mici… parerea mea este ca nu isi au rostul discutiile astea politice pe blogul tau dar e alegerea ta… o sa ai o viata intreaga sa iti bati capul cu mizeriile astea… bucura-te de copilarie cat mai ai timp! inteleg ca esti la varsta la care te revolta lucruri de genul asta dar problemele sunt undeva mai sus si daca continui sa iti ocupi timpul cu astea mici pe care oricum nu le poti rezolva nu o sa ajungi la niciun rezultat. lupta pentru putere naste din oameni niste monstrii.

 5. „Ce se intampla? Nimic pentru nimeni nu a depus contestatie!
  Foto jos cu dovada!”
  esti cam obsedat tu asa…

  cu ce te deranjeaza pe tine asa mult ca astia aveau afisele in ziua aia?efectiv afisele alea nu-ti faceau rau nici fizic nici psihic.sau vrei sa fii asa in treaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *