Dragos Benea (PSD) la Darmanesti – foto

Dragos Benea, candidat PSD la Consiliul Judetean Bacau a avut o duminica incarcata, facandu-si campanie prin judet. A fost prezent in diferite comune din Bacau dar si in orasul Darmanesti.
La Darmanesti evenimentul a fost organizat pe stadion, langa rafinarie, localnicii au putut bea bere si manca mici, dar de aceasta data am observat ca pe bani. Si aici, ansambul Busuiocul a tinut un spectacol.

A stat de vorba cu oamenii din localitate, a discutat cu candidatul Constantin Spiridon si a tinut un discurs in fata multimii din Darmanesti.

Am fost acolo si am facut multe poze, am selectat 11 pe care vi le voi arata mai jos!

Localnicii au luat cu asalt tribunele stadionului din localitate

Hai la mici, dar pe bani, cred.

Cativa locuitori din Darmanesti

Un frumos peisaj…poza zilei!

Cei doi politicieni

Un cetatean mai turmentat: „Eu cu cine votez?”

O poza de familie!

Doamnele mai in varsta, in primul rand!

Aceeasi distribuire de pliante

O hora mai mare ca la Dofteana

Ansamblul Busuiocul, din nou!

9 thoughts on “Dragos Benea (PSD) la Darmanesti – foto

 1. frumoasa zi! felicitari domnului Benea si sa speram ca si domnul Spiridon va avea sprijin din partea darmanestenilor! mult succes

 2. A trecut si ziua alegerilor in Darmanesti! cata bucurie! Ora 22.42 lumea striga: SPIRIDON PRIMAR! se desfac sampaniile, doua tiruri pornesc sirenele si un ‘trenulet’ format din 150 de masini da ocol Darmanestiului. De ce atata bucurie…atata agitatrie? pentru ca….dupa aceasta stransa ‘confruntare’ adevarul a invins! acum …asteptam cele pomise si avem incredere ca se vor face! uraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

 3. aja locuitori ati vazut in darmanesti ca ati pus o poza
  „Cativa locuitori din Darmanesti” cu niste tigani inputiti

 4. m-am skimbat impresia despre partidul PSD asta inseamna ca si d-nu SPIRIDON E TIGAN daca aja sunt pe akolo lokalnici
  RUSINIKA

 5. domnule spiridon faceti ceva util pentru darmanesti sa nu intoarcem si noi in tara ca ne-am rupt oasele prin spania si italia oare de zilele orasului nu mai puteam noi faceti ceva cu iluminatul public in salatruc ca de cartierul asta ati uitat cu totii faceti ceva pt.batranii singuri care mor de frig si foame in casa faceti ceva sa aiba de munca tinerii caci rafinaria ,,ati mulso,,pana ati ingropato si mai dati afara din domnisoricele care umplu birouriile prin primarie ca pt.un oras ca darmanestiu nu e nevoie de atatia birocrati platiti din banii nostri faceti ceva cu darmanestiul ca noi vi-l-am dat pe mana si tineti cont ca sunteti responsabil de el pt.a doua oara.in rest numai respect,

 6. domnule spiridon sunt darmanesteanca ba chiar boisteanca de-a dumneavoastra dar nu am avut alternativa si inmreuna cu sotul am plecat din tara caci darmanestiul e mort din punct de vedera al locurilor de munca faceti ceva pt.tineri sa avem de munca faceti ceva cu drumurile ca ne inglodam pana-n gat,faceti ceva pt cei saraci ca de oameni saraci nu ducem lipsa,faceti ceva pt.darmanesti sa fie din nou un orasel frumos.

 7. domnule spiridon faceti ceva util pentru darmanesti sa nu intoarcem si noi in tara ca ne-am rupt oasele prin spania si italia oare de zilele orasului nu mai puteam noi faceti ceva cu iluminatul public in salatruc ca de cartierul asta ati uitat cu totii faceti ceva pt.batranii singuri care mor de frig si foame in casa faceti ceva sa aiba de munca tinerii caci rafinaria ,,ati mulso,,pana ati ingropato si mai dati afara din domnisoricele care umplu birouriile prin primarie ca pt.un oras ca darmanestiu nu e nevoie de atatia birocrati platiti din banii nostri faceti ceva cu darmanestiul ca noi vi-l-am dat pe mana si tineti cont ca sunteti responsabil de el pt.a doua oara.in rest numai respect,

 8. Vad k s-au oprit comentariile la 13 ianuarie 2009. Sa fie cu ghinion?Adevarul k pe putini ii intereseaza soarta noastra.Piata este aceeasi, plina de noroi sau de praf,dupa anotimp.Casa de cultura este nefunctionala si sta sa cada la primul cutremur…Clubul a ramas pustiu, fara activitate culturala iar tinerii nu mai au unde isi petrece timpul liber, afara doar de cateva baruri.
  Strazile sunt fara trotuare, pe acelasi drum circuland masini,carute si pietoni.
  Doar cateva banci in micul parc si zilele orasului care mai anima putin activitatile de aici.
  Si am implinit 20 de ani de cand am fost numiti oraseni.

 9. Sper sa fie aprobat comentariul, sa treaca de CNA :)))))))). O zi buna!..sau ce urare sa transmit darmanestenilor? Mult noroc?O zi diferita de celelalte?
  Oricum, Ceausescu priveste la noi de ani buni si nimeni nu se indura sa ia tabloul ce priveste linistit peste drum, spre blocul construit in vremea lui, sau la elevii ce intra dimineata in barul doamnei Eghet. Zambeste k suntem oras. Poate ii vom ridica o statuie in piata din Centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *