Clubul pensionarilor din Bacau – 60+

Romeo Stavarache si Primaria Bacau au o idee destul de traznita. Ei intentioneaza sa amenajeze in municipiul Bacau un club al pensionarilor care sa se numeasca Club 60+ . Este un proiect destul de amuzant la prima vedere, dar putem lua in calcul si avantajele. Pensionarii se vor intanli acolo, vor face sedinte, vor avea intanliri periodice cu primarul si vor incerca sa dea sfaturi celor care ne conduc, pentru un mai bun trai al bacauanilor.

Acest club va fi construit in locul Punctului Termic nr. 2 din Bacau de pe strada Aleea Ghioceilor pe o suprafata de 188 de mp.

Jos sunt doua fotografii: una cu proiectul iar alta cu fisa cadastrala.


5 thoughts on “Clubul pensionarilor din Bacau – 60+

 1. bag ceva ba:((( ce primar de kkt , e exact k restu ! dak termina bazinul de inot il cred k v-a incerca macar sa aduca la sfarsit si celalalte proiecte….dak nu…SA VINA SECHELARIU ! VREM! fcm bacau inapoi in divizia a ! bazinul de inot ! un bacau cinstit !

 2. Alte poze mai are stavarache pe site-ul lui?
  Poate ne lamuresti ce e si cu poza aia cu un proiect de stadoin ca sigur nu vom pupa asa ceva in bacau cu toate ca nenea primaru’ a impanzit orasul si cu acea imagine.

 3. lol
  caterinca
  primarul meu e imitat peste tot
  ontanu la sector 2 a facut clubul seniorilor, un fel de club 60+ de-al vostru, de-al bacauanilor, un loc unde batranii se intalnesc mai vb si mai socializeaza sa nu se plictiseasca….
  lucru f bun, de altfel.
  e bine ca lumea ii urmeaza exemplul lui ontanu, dar in multe cazuri se ajunge la a-l imita……..

 4. Indiferent ca este sau nu imitata ideea , conteaza ca cineva se ocupa si de ei, nu mai postati toate tampeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *