Colecția de reacții #3

Vă prezint câteva dintre postările mele pe Facebook din ultimele 30 de zile. Această rubrică s-a născut din dorința de a centraliza cele mai comentate și like-uite postări, și, desigur, de a vi le arăta și vouă, celor care nu frecventați site-urile de socializare.

Ieri: Fază reală
– eu: hai să facem un blogmeet la care să veniți și voi, bloggerițele din Bacău
– ea, organizator: ne întâlnim doar când e cu sponsori și cadouri.
Pot să se supere, dar ăsta e nivelul.

9 octombrie: Dupa 25 de ani in care a condus tara, partide, ministere, vapoare si femei, Traian Basescu vine sa ne spuna ca vrea sa schimbe Romania. Hai jet!

8 octombrie: E cineva acasă la Avocatul Poporului? Nu de alta, dar aştept de mai bine de 5 luni răspunsul la o petiţie pe care am depus-o împreună cu Alexandru privind plafonarea navetei elevilor. Am sunat ieri la dispecerat şi la centală, nu mi-a răspuns nimeni. Astăzi, la fel. Staţi bine acolo, lângă BNR?

7 octombrie: „Unde erai cu fata acum te-ai intors cu spatele”, imi spune o tipa in ceea ce priveste criticile mele la adresa PSD-istilor din Bacau (si nu numai) ce politizeaza invatamantul. Da, fac asta pentru ca e un partid care are impresia ca inclusiv alegerile din Consiliul Elevilor trebuie sa le controleze. De asta „m-am intors cu spatele”.

Cand membrii PSD, directori de scoli si licee, nu vor mai chema la scoala parintii elevilor care pledeaza pentru respectarea legii si a drepturilor lor, atunci poate ca ma voi „intoarce cu fata” si voi zice da, frate, asta da partid. Pana atunci, n-am ce face decat sa scriu despre aceasta UTC-izare a scolii romanesti.

30 septembrie: Întrebare: dacă ai o firmă, să spunem că se numește ManDede, și sponsorizezi un eveniment, să zicem cultural, e ok să îți „recuperezi” banii din cheltuielile publice ale aceluiași eveniment Cum e asta? Îți dau sponsorizare doar dacă vei cumpăra x chestii de la firma mea? Unde mai e sponsorizarea, „actul de binefacere”?

30 septembrie: Că tot sunt perioada aceasta alegeri în licee: consiliul de administrație e treabă serioasă, consiliul elevilor e concurs de popularitate. Alternativa: asociațiile independente de elevi. Nu există? Înființați-le! Nu vă descurcați? Cereți ajutor.

23 septembrie: Hai Bacăul! Dacă aveți vreun mesaj „de bine” pentru conducătorii urbei/județului, îi găsiți pe toți izolați în tribuna pentru VIP-uri.

17 septembrie: Burduja „Tianu”, vârful de lance al noilor securiști. Apropo de asta, un făs mai mare decât LSRS nu știu. De asta au plecat mulți de acolo și s-au rebranduit în CAESAR, o altă mare vrăjeală: pentru că s-a prins lumea că structura aia e anexa securiștilor bătrâni.N-am nimic cu tinerii inocenți care au voluntariat la LSRS, dar structura aia a fost, este și va rămâne moartă. Voi vorbi pe larg despre asta într-un articol pe care îl voi publica în curând.

17 septembrie: Știi sigur că ai o mare problemă cu sistemul de învățământ când copiii pe care cică îi educi sunt nevoiți să vină cu trolerul la gimnaziu ca să nu își rupă spatele.

15 septembrie: Înainte să mi-l laude și să-l plângă (nu înțeleg de ce), am pretenția de la colegii mei de generație să știe că Vadim era unul dintre cei care înainte de ’89 îi dedicau ode iubitului conducător. „Să trăiască-n veci partidul… să trăiască Ceașescu… care ne-a redat mândria…” În fine, RIP.

13 septembrie: Nu și-a pus nimeni problema de ce BRomania are show-uri prin țară în general organizate doar de juniorii de la Rotary/Lions?

12 septembrie: Victor Ponta:
– Nu toți musulmanii sunt teroriști, cum nici toți cei care vin din Italia mănâncă neapărat pizza.
– Chiar avem atâția proști în România?
Boss, are u ok?

cristian ghinghes kristofer portavoce 2015 mars biciclisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *