Magazine noi si imbulzeala la mall

Mare eveniment, mare, marti, 21 septembrie 2010, sau cel putin asa a fost asimilat de bacauani. Astazi s-au deschis cinci magazine noi in centrul comercial Arena Mall, prilej cu care a fost organizat un spectacol. Au cantat Connect-R si Andra, acestia fiind introdusi de duo-ul Daniel Buzdugan.

Noile brand-uri din Arena Mall sunt Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius si InterSport. Impactul pe care l-a creat inaugurarea acestor magazine in Bacau a fost puternic, ca dovada si numarul mare de gura casca clienti care au calcat pragul centrului comercial. Am ajuns in mall in jurul orei 19:45, ora la care canta Andra. Pe Connect-R l-am pierdut, vorbesc din postura de fotograf. Nu-mi face placere sa-l ascult pentru ca am alte gusturi.

Noile magazine arata chiar foarte bine, inclusiv marfa. Totusi, ar trebui sa se faca ceva cu mirosul urat de care m-am lovit in Zara, de exemplu. La preturi inca nu m-am uitat pentru ca nu am avut timp, plus ca urasc sa ma ingramadesc ca ultimul meltean de parca n-am mai vazut boarfe. Asta am vazut marti seara la mall: imbulzeala pentru nimic. Magazinele nu fug si, stati linistiti, preturile sunt aceleasi!

Si-am mai remarcat ceva, destul de neplacut daca stam sa ne gandim ca evenimentul a fost anuntat cu surle si trambite: la parter, in zona intrarii laterale, acolo unde s-a lucrat la magazine, finisajele nu sunt gata. Sa intri in mall si sa vezi prelate in stanga si in dreapta nu este ok. Asta s-a intamplat si la sfarsitul anului 2007 cand s-a deschis mall-ul, deci n-ar trebui sa ne mai mire nimic.

10 thoughts on “Magazine noi si imbulzeala la mall

  1. Imi place articolul tau fiindca ai prezentat obiectiv ce s-a intamplat. Pe restul site-urilor parca e numai reclama masca!

  2. Criza domn`le.. cumparau taranii blugi de la Zara aseara parca erau cartofi… N`au ce manca dar se imbraca de firma..

  3. Putini stiu ca magazinele Zara, Bershka, Pull and Bear si Stradivarius, fac parte din aceeasi mare companie Inditex din Spania. Deci, de la oricare magazin ai cumpara dintre acestea, de fapt, facem vanzare aceleasi firme. Preturile sunt medii catre mari, poate prea mari pt majoritatea buzunarelor. Am fost si eu in multimea de clienti…. pardon gura casca. E adevarat ca la magazinul Zara, am vazut si niste haine foarte frumoase si de bun gust, dar preturile oscilau intre 300-500 ron. Ma refer la sacouri, jachete, costume.

  4. daca tie nu iti place connect-r, nu inseamna ca nu trebuia sa fii acolo si sa faci poze?!, ca deh, esti blogger de bacau….cand ai pozat cadavre, sa intelegem ca ti-au placut?! …fii fair-play!!!

  5. @Anonim 09:38

    Si daca e blogger ce? Poate sa pozeze orice vrea, cand vrea, cum vrea. Daca nu iti convine nu te obliga nimeni sa ii vezi blogul. Pentru tine nu cred ca se strofoaca prea mult (motiv pt care nici nu ti`a raspuns la comentariu).
    Oricum o sa revii, toti revin.

  6. CRISTI P@BL0
    in seara asta ma simt bine ,vreau sa chefuiesc de nimic nu mi pasa nici de banii pe carei cheltuiesc,e chef de chef imi dau banii pe femei si beau pt ei:X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *