Delphin De Luxe Resort (Turcia) vs Romania ?

Unii spun ca nu incurajez turismul romanesc, altii spun ca ma laud, putini inteleg de ce merg eu in fiecare an in Turcia la mare. Sa stiti ca incurajez turismul romanesc dar nu ma mai atrage deloc: calitatea serviciilor lasa de dorit, tarifele foarte mari, lipsa complexelor hoteliere gen club all inclussive si alte motive ma fac sa nu aleg litoralul autohton. Nu ma laud ci incerc sa creez o viziune clara celor care nu inteleg anumite lucruri, iar acei putini care ma inteleg poate ca au fost in Turcia si stiu cum stau lucrurile sau poate sunt persoane care nu au fost dar gandesc rational.

Singurul dezavantaj care l-ar avea litoralul turcesc ar fi drumul pana acolo. Eu personal nu l-am resimtit. Mai jos sunt cateva fotografii de la hotel, ii voi mentiona si locatia si numele: Delphin De Luxe Resort (High Class), Ultra All Inlcussive, 5 stele, locatie: Alanya – Manavgat, la 100 km de aeroportul din Antalya.

Cei care vor mai multe detalii pot accesa site-ul oficial: DelphinDeLuxeHotel.com si pentru rezervari, tarife si alte informatii in limba romana site-ul Fibula: Delphin De Luxe – Fibula. Am inteles ca agentia Fibula (fosta Kusadasi) ar fi singura care opereaza cu hotelul.
Sunt hotarat ca si la anul sa merg in acelasi loc, mentionez ca in 2007 Delphin De Luxe a iesit pe locul 3 in lume in clasamentul TUI Holly 2007 Award si primul din turcia iar in 2005, 2006 si 2007 a primit locul 1 pe site-ul HolidayCheck, site care cred ca nu mai are nevoie de prezentare.

Cateva fotografii:

Vedere de ansamblu a hotelului

Piscina de activitati

Cei care isi sarbatoresc ziua de nastere la mare sunt luati prin suprindere de catre animatori si li se organizeaza o scurta petrecere

Beach Party, voi reveni cu filme intr-un articol viitor



Multa verdeata + pontonul

Landscape

Piscina de relaxare

Amfiteatrul + Aqua parc

In fiecare seara la amfiteatru era un spectacol. In respectiva seara era Miss Delphin, 4 fete din public au fost alese.

Animatorii veneau la tine si incercau sa te convinga sa participi la diferite activitati

In fiecare zi, pool game.

Piscina interioara



Locul unde mancau turistii, existau 3 astfel de saloane

Sala de mese – foarte eleganta

Funny animators

Cum arata Mediterana

16 thoughts on “Delphin De Luxe Resort (Turcia) vs Romania ?

  1. Turism romanesc:
    – servicii de cac**
    – infrastructura sa ajungi acolo si mai de cac** (tocmai am vazut un fel de dezbatere pe Antena 3 in care era invitat Radu Tudor si Ludovic Orban – Doamne ce praf suntem, numai sa dam din gura stim si in rest rabdati fraierilor…)
    – la destinatie, de obicei pe litoral plaja arata ca un GUNOI (pana ma duc la „Marea Inghesuita” ma arunc intr-o ghena)
    – oare de ce toti care au functii de conducere nu merg pe litoraul romanesc? (se exclude Basescu pentru ca el e ‘mariner’, prin urmare oricum el centreaza, el da cu capul, dar oricum nu se vede nimic in urma lui)
    -……………………………

  2. chiar neinteresant….. :)) nu stii cum sa te mai lauzi,ten pula mea de prost, ma, am vazut miami de 2 ori si nu-mi pasa cine crede si cine nu,da nu ma laud pe un cacat de blog ca unde am fost,cu ce am fost,ce am vazut,ce am mancat la micul dejun ce m-am cacat de cu seara…… in turcia au hartie igienica sau tre sa te folosesti de „loo”?

  3. aa si apropo… piscina din poza aia seamana cu o pereche de tzatze… am incheiat..noapte buna

  4. Nu ma intereseaza unde ai fost cum nici pe tine nu te intereseaza. Am foarte multi cititori pe care ii intereseaza. Te invit sa parasesti blogul.

    Drum bun spre Miami 😉

  5. ba tu nu intelegi ca nu ne intereseaza si nu nemai fute atat sa parasim blogul este un site care este public nu ma intereseaza ca ii atau sau cva . sa ma cac p tine d prost handicapat si retardat mintal .

  6. Copil retardat, ca altfel nu iti pot spune, tu ai invatat sa respecti lumea? E simplu: nu iti place nu citesti si nu te uiti, nu intri si ma injuri si imi spui ca ai fost la Miami.

    Poti foarte frumos sa imi spui ca ai fost la Miami, ca e frumos, apreciez asta, nu sunt ca tine si spun ca te lauzi ci impartim pareri.

    Dar cetatenii din republica bananiera stiu doar sa ma injure…

    Chiar, cat ajunge un bilet de avion pana la Miami?
    Chair sunt uimit ca o persoana care cica are viza de America imi vorbeste asa de urat. :))

  7. @ ultimul anonim: da, am fost. E mare, gasesti multe, ciar foarte multe lucruri. Daca nu cunosti zona ia-ti un GPS ;), chiar e mare.

  8. Da’ nu va mai ajunge netu’ sa va certati ? Site-ul asta cred k avea alte scopuri decat injuraturi si alte de-astea…

  9. Si pt toti cacaciosii si frustratii care intra si lasa comenturi cu injuraturi si prostii : IA MAI DUCETI-VA UNDE VA E LOCUL, ADICA IN SPATELE BLOCULUI !

  10. Comparaţia ta nu este bună.

    Nu poţi să compari litoralul românesc cu… un all inclusive din turcia. Pur şi simplu nu are nici o treabă.

  11. Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacanta in Turcia. Am vazut lucruri faine, interesante, pentru care as vrea sa mentionez blogul pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, vacantelor, http://www.AmFostAcolo.ro, in sectiunea Turcia – „Blog Vacanta”. Daca consideri util ca blogul tau sa apara acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [-@-] amfostacolo.ro.

  12. sunt de acord cu cele mentionate mai sus,si-l intreb pe maiamisul(manelistul)care vorbeste in halul acesta ce cauta pe astfel de bloguri.DAR,SA TRECEM LA ALE NOASTRE.iNTRADEVAR DELFIN PALACE ESTE CU TOTUL DEOSEBIT FATA DE ALTE TREI LA CARE AM MAI FOST(MIRACLA,DAIMA,CONCORDE).sPER SA POT MERGE TOT LA ACEST HOTEL SI IN ANII VIITORI.vA DORESC LA TOTI SA PUTETI MERGE IN ACEST HOTEL MACAR O DATA.nU VETI REGRETA

  13. Este un hotel de nota 10, a treia oara cand revin in lantul hotelier Delphin.Meniuri si activitati diverse, iar despre litoralul romanesc nici nu stiu unde se mai afla de vreo 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *