Vunk + bloggeri = fotbal fără cuvinte

Cei de la Radio 21 l-au numit „un meci irepetabil„, iar cei de la trupa Vunk i-au spus „fotbal fără cuvinte” – o metaforă explicată prin descrierea evenimentului de săptămâna trecuta de pe terenul de fotbal Voinicelu din București:

În cupa Fotbal Fără Cuvinte, VUNK și Bloggerii nu și-au mai folosit mai folosit mâinile și mintea pentru a scrie, ci picioarele și capul pentru a da goluri. Așadar, ne-am făcut noi prieteni, distrându-ne. În spiritul olimpic, am împărțit #numaila2 momente tensionante, dar frumoase. Bloggerii au câștigat. Au meritat victoria. Cel mai important rămâne, însă, să participi. – au scris cei de la Vunk pe pagina de Facebook

Îmi place cum sună, așa că mă voi lega în continuare de „fotbal fără cuvinte”. Teoretic, având în vedere că i-am bătut, ar fi trebuit ca noi să îi lăsăm fără cuvinte pe componenții trupei Vunk, corect? Ei bine, în practică treaba stă invers. Cornel Ilie și colegii săi ne-au lăsat fără cuvinte. În ciuda programului încărcat pe care îl au, concertând săptămânal în colțuri diferite ale țării, „asasishowmanii” s-au mișcat bine.

La fel de bine ca pe scenă. Numai că pe scenă nu aleargă pentru goluri, ci să ridice mâini. Și le iese! I-am văzut de mai multe ori live: Serbările Timișoreana 2009Serbările Timișoreana 2011 și Romanian Top Hits 2012.

Echipa bloggerilor = Toma Nicolau (capitan), Pandutzu, Alex Cîrstea, Adrian AnghelIulian Machi, Andrei Bicky și subsemnatul (sper că nu am uitat pe nimeni).

foto via Petru Ivu/Vunk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *