Învățăm să #schiem la Arena Platoș. Hai cu noi!

Planurile mi-au fost date peste cap. În sensul bun al cuvântului, căci nu voi mai învăța să schiez la mine în județ, pe pârtia care va fi dată în curând în funcțiune, ci la Arena Platoș (Păltiniș), în cadrul #schiem – tabăra de schi pentru bloggeri, între 17 și 22 februarie.

N-am schiat niciodată, e vacanță, voi fi împreună cu alți 9 bloggeri, așa că nu am stat pe gânduri și am acceptat această propunere indecentă, primită de la Toma Nicolau și pusă la cale de Arena Platoș, cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Happy Tour și Buonavista.

arena platos

Interesant este că voi avea cu ce să-mi hrănesc nu numai adrenalina, ci și simțul autocritic: aplicația iRewind, care pare super cool și pe care abia aștept să o exploatez la maximum. Nu de alta, dar trebuie să aveți și voi de cine să (vă) râdeți acasă.

iRewind este o aplicaţie prin care îţi poţi înregistra evoluţiile sportive sub forma unor clipuri video filmate din unghiuri diferite, pe care le poti vedea apoi direct pe smartphone-ul tău! Camere video instalate pe terenurile sportive vor înregistra clipuri HD cu tine prin identificarea poziţiei tale cu ajutorul modulului GPS din telefonul mobil. Clipul creat va fi trimis către telefonul tău şi îl vei putea vedea, edita sau trimite prietenilor pe reţelele de socializare.

Faza cea mai tare constă în faptul că, pam-pam, mai avem două locuri în tabără (all inclusive o săptămână întreagă), sloturi scoase la concurs de Toma Nicolau și de Simona Stănescu aka Lipa Lipa. Pot participa și cei care nu au blog. Haideți cu noi!

P.S.: Ca să vedeți cât de mică-i lumea, unul dintre colegii mei de suferință în tabără va fi Simona Mocanu, pe care am adăugat-o recent în blogroll. De asemenea, din trupă face parte și Pandutzu, ex-coleg la Urban.ro.

schiem 2014 arena platos bloggeri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *