Sâmbătă facem turul Bacăului pe bicicletă

La cererea împătimiților de plimbări nemotorizate pe două roți, am fixat pentru sâmbătă, 23 aprilie 2016, un nou eveniment marca Băcăuanii vor piste pentru biciclete.

E vorba de Turul Bacăului pe bicicletă, acțiune la care în mai puțin de 18 ore și-au anunțat prezența peste 150 de bicicliști!

Adunarea o dăm la ora 18:00, la „Ciupercuțe” (lângă Policlinica Veche), de unde vom pleca într-un traseu de 10 kilometri, după cum urmează: Policlinica Veche – 9 Mai – str. Ștefan cel Mare – Aprodu Purice – str. Prelungirea Bradului – intrăm pe Mioriței, mergem până la Gară, apoi la Poliție, Tic-Tac, facem stânga la McDonald’s și mergem prin centru până în Parcul Catedralei.

tur bacau bicicleta

Înainte și după tur poate reușim să avem o discuție relaxată despre ce se poate face pentru dezvoltarea infrastructurii bicicliștilor, dar și despre politicienii locali care în pragul alegerilor își aduc aminte brusc de noi.

Parteneri: I Love BacauNOI#BacăuElephant Bike ClubProbike Group BacauBacaul PedaleazaBacaul CivicSurf the Earth Project – STEPAsociatia Pentru Dezvoltare Activa (lista rămânând deschisă organizațiilor sau grupurilor care vor să ne susțină inițiativa!).

Marșul va fi declarat autorităților, urmând să beneficieze, așa cum v-am obișnuit, de suportul Poliției Rutiere și a Jandarmeriei Bacău!

kristofer cristian ghinghes bicicleta primaria bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *