Remember Party in Club Zebra – 4 ianuarie 2010

Zebra Club organizeaza luni, 4 ianuarie 2010, Remember Party cu Raresh si Zotist.

Incepem anul 2010 in forta cu o prima petrecere, una de „remember”, deja traditionala la fiecare inceput de an. Multe de povestit nu sunt, doar ca: petrecerea va avea loc luni, 4 ianuarie 2010, incepand cu ora 22:00 la Zebra Club din Bacau.

Line-up:

  • Raresh (label: Sunrise, Circoloco)
  • Zotist (label: Sunrise)

Pret intrare: 20 de ron inainte de 00:00 si 30 ron dupa
Accesul in club se face incepand cu ora 22.00.
Informatii, preturi si rezervari la telefon 0724 324 325

Online:

Parteneri: Kiss FM, Zile si Nopti, The Stage, 12 Hours Dance Marathon, Peroni, kristofer93.com, BeatFactor.ro, Aqua Club si StreamON

Parteneri media: AnyPlace, Tilllate, afterParty, BeatPortal, mnml, Ibiza Voice, Iasi.com, muzicabuna.ro, ParfumuriOnline.com, Sunrise, Resident Advisor, Love2Dance, techno.ro, SoFresh, Nights.ro, 25h.ro, FotoClubbing.ro, Urban Works Forum, InOras.ro si Time4Music

Complet renovat si modernizat, Zebra Club din orasul Bacau si-a redeschis portile in aceasta iarna cu multe schimbari majore, ridicandu-si standardul de calitate al locatiei si al viitoarelor evenimente la un standard de top club din Romania, dar si multe surprize, concursuri, premii si invitati pe masura.

6 thoughts on “Remember Party in Club Zebra – 4 ianuarie 2010

  1. o sa fie gol…trebuie sa fii nebun sa te duci la zebra pe 4 ian…..adica LUNI……HAI PUTIN!

  2. :0) ramane sa vedem cine o sa aiba dreptate , si daca am sa fiu numai eu si raresh si tot ma distrez.legat de data , daca te uite prin arhive ai sa vezi ca nu e prima data cand se face lunea cu raresh la zebra.si cel mai bun lucru e ca o sa lipseasca kinderii de clasa a 9 a care au scoala :)))

  3. :0 ) si au fost destui.nu a fost plin la refuz , dar cei 500 de oameni care au fost(cam atiti cred eu) au stat pina la ora 9 cu vrajitorul Raresh.Numai cine a fost acolo poate comenta.sic !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *