Ai parcat ca un bou Bacău (ediția VIP)

Demersul „Ai parcat ca un bou” are de câteva luni pagină și pentru municipiul Bacău. Dacă obișnuiești să parchezi în locuri interzise de Codul Rutier, pe trotuare, să blochezi rampele de acces pentru cărucioare și să sfidezi spațiul verde, e foarte posibil ca mașina ta să fie deja pe Ai parcat ca un bou Bacău.

Răsfoind printre imaginile de pe pagină, am avut surpriza să văd și mașini ale persoanelor publice din Bacău. Din păcate, sunt destui care cred că dacă au bani, o funcție și/sau niște voturi în spate automat au dreptul să sfideze legile scrise și pe cele ale bunului simț.

Am făcut un colaj cu autovehiculele „VIP-urilor” care au parafa Ai parcat ca un bou Bacău. Campionii sunt deputatul Cosmin Necula și viceprimarul Radu Ababei, cu două apariții fiecare, fiind completați de consilierii locali Cristi Manolache, Isabela Adam și Vasile Drăgușanu (da, cel care își spală mașina în mijlocul bulevardului), Ovidiu Popovici (secretarul municipiului), Bogdan Seto (consilier județean și director ADIS).

Bonus: Doru Simovici (președintele Camerei de Comerț și Industrie Bacău) și angajații Țiriac Auto Bacău.

Campionii: viceprimarul Radu Ababei și deputatul Cosmin Necula

radu ababei parcari

cosmin necula parcari

În ordinea „numerelor de pe tricou”: Cristi Manolache, Isabela Adam, Vasile Drăgușanu, Nicolae Ovidiu Popovici, Bogdan Seto.

Nu în cele din urmă: Doru Simovici, Țiriac Auto Bacău.

A nu se înțelege că toți cei de mai sus sunt VIP-uri. Având în vedere parcările pe care le săvârșesc, aș putea găsi alți termeni mai potriviți. Completați voi. 🙂

sursa tuturor fotografiilor: Ai parcat ca un bou Bacau, desigur

4 thoughts on “Ai parcat ca un bou Bacău (ediția VIP)

 1. stai sa vezi ce violent e Ababei in trafic… crede ca daca e viceprimar are dreptul sa treaca printre toti ca ambulanta.

 2. Astept raspuns la urmatoarele intrebari:
  1.Poti sa demonstrezi ca masina de pe trecerea de pietoni se afla in stationare si nu in trafic?
  2.Poti sa demonstrezi ca masina de pe trecerea de pietoni este aceeasi cu cea din imaginea din dreapta (parcata regulamentar)
  3.Poti sa demonstrezi când sunt făcute fotografiile?
  4. Poti demonstra ca masina a fost parcata de Ababei pe locul respectiv?
  Speram ca generatia tanara sa nu se preteze la falsuri si manipulari.

  1. Intocmai, generatia tanara nu se lasa manipulata de falsuri si manipulari. Nu e foarte greu sa iti dai seama ca sunt aevarate, mai ales ca inainte au fost postate prin alte parti si apoi s-a dat seama a cui erau masinile. Si nu e asa de greu cand vezi si live. Nu sunteti buricul pamantului. Si tocmai l-ati acuzat, pe autor si pe cei care au postat pe toate paginile unde au aparut pozele, de fals. Ceea ce, la randul lui, e fals. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *