Sâmbătă mixez la TNT în cadrul Summer Waves 3

Damean Events organizează sâmbătă, 18 iulie 2015, la TNT Club Sport (Cartierul CFR), începând cu ora 20:00, cea de-a treia ediție a petrecerilor la piscină intitulate Summer Waves. Subsemnatul, alături de Patrick Madline, mă voi ocupa de partea muzicală a evenimentului, prilej cu care mă întorc după o pauză de câteva luni „la butoane”.

Am selectat deja câteva piese și vă anunț pe această cale că voi pune nu trance, pentru că nu e locul pentru acest gen, ci muzică dance, progressive house, EDM, cu multe vocaluri și hituri remixate. Dar nu hituri românești pe care le auziți la radio, ci melodii care s-au aflat sau încă se mai află în topurile internaționale. O să vă placă. 🙂

Am înțeles de la organizatori că nici nu a început promovarea că deja s-au dat primele 100 de bilete, semn că vom avea cu cine să ne vedem acolo. Vorba celor de la Damean Events: „Dacă vrei să nu auzi doar zvonuri despre petrecerea la care nu ai fost, ar fi mai bine sa fii prezent.”

Comunicatul:

Tinerii băcăuani și nu numai sunt invitați să se distreze în jurul piscinelor TNT. Cei prezenți vor fi răsplătiți cu un punch gratis la intrare, numai bun pentru a-i introduce în atmosfera dance asigurată de Kristofer și Patrick Madline, DJ-ii invitați ai evenimentului.

Kristofer (Cristian Ghingheș) este cunoscut din punct de vedere muzical pentru emisiunea sa trance săptămânală „Unity in Diversity” de la Radio DEEA, dar și datorită pieselor lansate la case de discuri cunoscute din Europa (High Contrast, Silent Shore, Fraction). Cel mai notabil succes l-a înregistrat cu „Katana”, piesă produsă alături de Mădălin Roșioru sub proiectul MKB, care i-a adus debutul în seturile cunoscutului DJ internațional Markus Schulz. De-a lungul ultimilor ani a împărțit scena cu nume precum Mr. Pit sau Snatt & Vix.

kristofer in the mix

foto via Liviu Terinte (Fox)

Patrick Madline s-a făcut remarcat de curând pe scena electronică locală, reușind să întrețină cu brio atmosfera în mai multe locații din Bacău. Acesta va fi responsabil de prima parte a evenimentului, când participanții vor dansa pe ritmurile sale deep house înainte și după apusul soarelui. 

Bilete în avans: 10 lei
Bilete la intrare: 20 lei
Bilete și rezervari la numerele de telefon: 0756514653, 0746833561

Parteneri: Salon Adi Chirilă, Office Cafe și Pizza One Way

Parteneri media: inimabacaului.ro, contrasens.com, lucyfer93, Adolescentamedia, dinbacau.com și Kristofer.ro

afis summer waves 3

2 thoughts on “Sâmbătă mixez la TNT în cadrul Summer Waves 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *