Luchian, mai bine pentru pensionari… cu fotografii din Olanda

Deja nu mai este un secret că PNL și PSD au în municipiul Bacău o campanie electorală centrată pe nevoile pensionarilor. În mintea lor, la vot se vor prezenta cu precădere persoane trecute de o anumită vârstă, dar eu cred că e foarte posibil ca pe 5 iunie să producem o mare surpriză. Ține de noi dacă vom face sau nu această surpriză, iar cuvântul de ordine către tineri trebuie să fie mobilizare… la vot!

Dacă în urmă cu vreo 2 săptămâni v-am arătat cum Cosmin Necula, candidatul PSD, le promite pensionarilor luna de pe cer la pachet cu susținerea plagiatorului Victor Ponta, astăzi mergem în partea cealaltă, la liberalii care în acești 12 ani au condus Bacăul. A încercat să simuleze plimbări cu bicicleta, ne-a arătat machete cu stadioane și alte SF-uri, dar Dragoș Luchian (PNL) tot la pensionari se întoarce: „Mai bine pentru Bacău. Mai bine pentru pensionari.”

mai bine pentru pensionari luchian

Din păcate pentru ei, dar și pentru noi, contracandidații mei de la principalele partide de pe scena politică rezumă dezvoltarea municipiului Bacău la facilitățile pentru pensionari. Am spus-o și o repet, bunicii noștri trebuie susținuți și respectați, însă „mai bine pentru Bacău” nu va fi niciodată dacă ne oprim la „mai bine pentru pensionari”. Așa cum am spus-o încă de la începutul campaniei, trebuie să avem în vedere în primul rând viitorul Bacăului, adică tinerii, să facem tot posibilul pentru a-i ține aici pe cei care vor să plece și, dacă reușim, eventual să îi aducem acasă pe cei plecați la studii.

Dragoș Luchian (PNL) a preluat mai toate promisiunile de la contracandidatul de la PSD: transport gratuit pentru pensionari, tichete valorice pentru alimente, 5 cluburi pentru pensionari, intrare gratuită la bazin etc. Asta în condițiile în care aseară, la dezbaterea cu tinerii organizată de Consiliul Județean al Elevilor Bacău, a susținut ideea că elevii și studenții nu trebuie să beneficieze de transport public gratuit, agâțându-se în mod eronat de o prevedere din Legea Educației. I-am transmit că greșește, el a ținut-o pe a lui.

Cireașa de pe tort vizavi de pliantului lui Luchian e fotografia principală. PNL-iștilor nu le place cum arată vârstnicii noștri, așa că s-au gândit să cumpere o fotografie cu 2 pensionari din Olanda.

4 thoughts on “Luchian, mai bine pentru pensionari… cu fotografii din Olanda

  1. Si l-am prins cu rata in gura (vorba poeziei)
    Ce zice purtatorul de vorbe? Oare chiar au cumparat fotografia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *