Da’ librăriile stradale cu ce vă încurcă?

Dragi huligani băcăuani,

Poate că nu vă place să citiți, poate că luați în râs orice inițiativă care își propune să schimbe sau măcar să facă orașul în care trăiți puțin mai viu. Poate că batjocoriți „tocilarii” pe care îi zăriți citind prin parcuri și prin cafenele.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să le luați aceste bucurii. Poate că librăriile și bibliotecile sunt locurile cele mai adecvate să înmagazineze cărți, dar asta nu înseamnă că nu au ce căuta pe stradă, în niște căsuțe amplasate cu multă muncă de niște tineri și nicidecum de autorități.

librarie stradala distrusa bacau-1

Acești tineri (AVANt), coordonați de basarăbeanul Dumitru Godina, au scris un proiect, au căutat finanțare, au scris rapoarte, au umblat după sponsori, au căutat soluții tehnice și, foarte important, au așteptat 2 luni un răspuns pozitiv de la Primăria Bacău, instituție care abia în ceasul al 12-lea a îngăduit amplasarea bibliotecilor stradale în cele patru locații.

Așa că, dragi vandali, dacă ați distrus biblioteca stradală din Piața Tricolorului deoarece ați vrut să vă răzbunați pe autorități pentru felul în care gestionează orașul, ați greșit adresa. V-ați vărsat furia pe cine nu trebuia. Încercați mai sus, la fosta bibliotecă. Dar nu așa, ci cu bilet de ordine. Vă înscrieți în audiență și apoi vedeți voi.

Până atunci, trebuie să știți că ați distrus 25% din munca de câteva luni a unor liceeni băcăuani cu inițiativă!

librarie stradala distrusa bacau-3

librarie stradala distrusa bacau-2

 

 

3 thoughts on “Da’ librăriile stradale cu ce vă încurcă?

  1. Inutil sa scrii asta pe un blog, copii aia idioti probabil au facut asta din motivul ca nu stiu sa citeasca. Mergea ceva audio mai degraba 🙂

  2. „Acești tineri (AVANt), coordonați de basarăbeanul Dumitru Godina, au scris un proiect, au căutat finanțare, au scris rapoarte, au umblat după sponsori.”

    Pai, astia zici ca sunt buni, dar Pandele, care si el a scris un proiect, a cautat finantare, a umblat dupa sponsori etc. Pe el de ce il critici? 🙂 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *