Instagrame #27 (București)

Azi am luat o pauză și m-am odihnit pentru că mâine o iau de la capăt cu noi informații și dezvăluiri din Bacău. Mi-am propus să fiu un actor important în economia alegerilor locale din acest an și în primă fază am de gând să fac asta povestindu-vă de ce nu merită votați mai toți cei care până acum ne-au reprezentat fie la nivel local, fie în Parlamentul României.

Totuși, e duminică seara, unii se uită la Eurovision, alții urmăresc meciul, iar eu tocmai m-am întors de la un film, așa că nu am de gând să vă bat la cap cu politica. Uneori chiar și pentru mine, care momentan doar scriu despre administrație și politică, e stresant și obositor. Înainte am fost la o plimbare fotografică și aseară am dansat pe ritmurile lui Ferry Corsten @ Arenele Romane. L-am și întâlnit pe Ferry și sunt tare bucuros că am reușit acest lucru, fiind unul dintre artiștii mei favoriți din toate timpurile. Cu siguranță i-ați auzit melodiile în emisiunile mele de la Radio DEEA.

În ultimele zile am fost în București, unde am tot felul de întâlniri cu oameni care chiar îmi dau impresia că putem construi ceva împreună, persoane cu care rezonez și pe care le apreciez. În plus, particip la evenimente care fie îmi deschid mintea, fie mă frustrează la modul că așa nu mai merge și că trebuie să luăm taurul de coarne pentru a schimba lucrurile în comunitate, societate, țară etc.

Ei bine, cele 7 fotografii de mai jos sunt realizate în ultimele zile în București și reprezintă piesele articolului cu numărul 27 din seria Instagrame. Enjoy!

1 dambovita bucuresti iarna

2 palatul parlamentului

3 mall vitan

4 ambasada sua prezentare alegeri primare

5 bulevardul octavian goga

6 ferry corsten arenele romane

7 fotografie cristian ghinghes sinziana benec

6 thoughts on “Instagrame #27 (București)

  1. Bucurestiul, un oras al contrastelor. Ce frumos ai surprins acest lucru. Pot spune ca ai surprins emotii in imagini. Imi place ca nu ai aglomerarea urbana caracteristica. Pentru mine este un oras sufocant. Imi plac!

  2. Donmule Cristian da-ti tineretului o sugestie,un nume de posibil primar,un om curat,tanar,cu ambitii fara sa fie murdarit de mizeria partidelor care se tot perinda pe scena politica in ultimii 26 de ani.Pe cine ati propune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *