Începe campania electorală, o perioadă cu principii clare pentru mine!

Azi începe oficial campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Față de contracandidații mei, eu respect legea, drept pentru care abia de-acum voi începe să vă spun ce am de gând să fac concret pentru Bacău.

N-am să fac promisiuni belicoase, ci doar vreau să vă arăt că Bacăul are viitor și că se pot face în continuare lucruri în acest oraș care are atâta nevoie de viziune, de planificare pe termen lung, nu de decizii heirupiste.

E adevărat, sunt probleme care trebuie rezolvate de urgență (câinii comunitari, gurile de canal de pe străzi, praful excesiv etc), dar când vorbim despre infrastructură și dezvoltare economică proiectele trebuie să fie mult mai așezate, stabilite și asumate prin strategii de dezvoltare. Putem face multe până în 2020!

Până voi lansa viziunea mea pentru Bacău, vă las cu cele 9 principii după care mă ghidez în această campanie electorală, formulate încă de luna trecută. Să vi le reamintesc:

 • 1. O candidatură care este despre noi toți, nu doar despre mine;
 • 2. Bacău 2016 ca moment de cotitură în politica băcăuană;
 • 3. Privesc perioada electorală ca pe o largă dezbatere cu voi;
 • 4. Nu mă schimb! Mă îmbrac și îmi petrec timpul liber la fel;
 • 5. Continui să comunic pe aceleași canale ca până acum;
 • 6. Spun lucrurilor pe nume. Voi fi la fel de critic și direct;
 • 7. Transparență totală în gestionarea campaniei;
 • 8. Scurtul meu trecut va fi la vedere. Răspund la orice întrebare!
 • 9. Rămân corect. Nu mă aliez cu nimeni, nu fac compromisuri!

#bacau2016

principii campanie electorala copy

3 thoughts on “Începe campania electorală, o perioadă cu principii clare pentru mine!

 1. Mult succes ! Ce se întâmplă cu nemernicii care au furat startul și vor fura toata viața lor, pentru că sunt lacomi și avari ? Propun pedepse aspre, pentru toți acești nemernici !

 2. Iti pierzi timpul si banii. Pune mana pe carte, fa ceva in viata, ca sa nu ai trecut scurt. Si poate afli si ce inseamna belicos, cum nu vrei sa-ti fie promisiunile. Daca nu ai rabdare, iti zic io acum: „agresiv, bătăios, brutal, coleric, dur, impulsiv, iute, militarist, nestăpânit, provocator, războinic, violent”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *