Ești tănâr băcăuan? Hai cu noi vara viitoare în Germania, la Ruhr Games 2017!

Ruhr Games, cel mai mare festival de sport și tineret din Europa, așteaptă, în perioada 11-18 iunie 2017, în Regiunea Ruhr din Germania, peste 1.000 de tineri cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani din 16 țări europene.

Una dintre ele este România, iar grație parteneriatului dintre Federația de Tineret și Sport Wesfalia de Nord Rin și Asociația Regională Ruhr pe de o parte, respectiv Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Bacău și Municipiul Bacău pe de altă parte, Bacăul va putea participa cu 100 de tineri: jumătate pe partea de sport, jumătate pe partea de tineret/cultură urbană.

La invitația consilierului local Adrian Gavriliu și a lui Cristi Sava (de la AJF Bacău), subsemnatul, Gabriel Postolache (Federația Tinerilor din Bacău) și Vlad Popovici (blogger, fondator Asociația Elevilor din Bacău) ne vom ocupa de promovarea apelului și selecția celor 50 de băcăuani care vor merge în Germania pe partea de tineret/cultură urbană.

Așadar, vă invităm vara viitoare în Germania, la Ruhr Games 2017! Tot ce trebuie să faceți este să fiți băcăuani, să aveți o vârstă cuprinsă între 14 și 21 de ani (dar acceptăm și excepții izolate) și să ne povestiți de ce credeți că meritați să reprezentați Bacăul la Jocurile Ruhr-ului 2017.

ruhr-games-2017-header

Încurajăm în mod special participarea tinerilor băcăuani talentați, cu pasiuni diverse mai ales în ceea ce privește sportul și artele urbane, care pot da culoare delegației din Bacău, dar și a elevilor și studenților cu performanțe deosebite fie mediul academic, fie în alte domenii (civic, cultural, social etc). Excepție nu fac tinerii cu dizabilități, ba dimpotrivă, ne dorim ca grupul să fie cât mai incluziv.

Tabăra de tineret de la Hamm va însemna pentru participanți peste 40 de workshopuri cu subiecte de sport, cultură, Europa, multimedia și design. Vom avea la dispoziție: action & adventure sport, evenimente de echipă, bar camp, seri și piețe internaționale, zonă de streetfood, networking lounge, chill-out area, proiecte de teatru și sportive și multe altele!

Participarea la tabăra de tineret, incluzând mesele, campingul pe durata festivalului în cort propriu și participarea la activități, este gratuită. De asemenea, costurile de deplasare urmează a fi suportate de Consiliul Local al municipiului Bacău. Spre informarea părinților, minorii vor avea coordonatori de grup responsabili de siguranța acestora.

Selecția celor 50 de tineri va fi realizată de o comisie din care fac parte reprezentanți ai AJF, liderii de tineret Vlad Popovici (blogger, fondator al Asociației Elevilor din Bacău) și Gabriel Postolache (coordonator STEP și reprezentant Bacău – Capitala Tineretului din România), respectiv subsemnatul, consilier local independent al municipiului Bacău.

Formularul de aplicație îl găsiți aici: https://goo.gl/Zm71kF!

Termen limită pentru înscrieri: 30 decembrie 2016!

ruhr-games

9 thoughts on “Ești tănâr băcăuan? Hai cu noi vara viitoare în Germania, la Ruhr Games 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *