Duminică, la apus, pedalăm împreună pe străzile Bacăului, la Night ride 4

Dacă v-a trecut vreo secundă prin cap ideea că dacă am ajuns consilier local, gata, s-a terminat cu inițiativele mele civice, uitați asta!

M-ați ales ca să vă reprezint ca independent acolo unde se iau deciziile la nivel de municipiu, sunt sigur pe lângă ceilalți 22 de consilieri ai partidelor, n-am făcut alianțe și înțelegeri cu ei, așa că doar cu ajutorul vostru voi putea reuși să duc la îndeplinire lucrurile pentru care ați pus până la urmă ștampila pe mine. 

cristian ghinghes kristofer night ride 3 bacau biciclete

Una dintre inițiativele despre care vă vorbesc este Băcăuanii vor piste pentru biciclete, demersurile mele pentru dezvoltarea de infrastructură urbană pentru bicicliști mergând mai departe. La pachet cu interpelările mele din Consiliul Local, atenta monitorizare a progreselor legate de Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) și urmărirea tuturor proiectelor viitoare pentru infrastructura de transport, continuăm cu evenimentele cicliste!

Duminică, 17 iulie, la un an de la ultimul marș ciclist nocturn, revenim cu plimbările „Night ride”!

Adunarea o dăm la 20:30 în Piața Tricolorului, de unde vom pleca pe traseul Statuia lui Ștefan cel Mare – Bulevardul Unirii – Autogară – str. Ion Luca Caragiale – str. Milcov – str. Mărășești – Tic-Tac – Centru – Parcul Catedralei.

Așadar, „inspectăm” recent modernizata stradă Milcov, printr-un proiect care a fost gândit fără a lua în calcul bicicliștii, chiar dacă a intrat în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) 2007-2013.

night ride 4 cover2

Ca de obicei, și la ediția 4 a Night ride vom avea antemergător de la Poliția Rutieră și ne vom deplasa cu o viteză de aproximativ 10-15 kilometri pe oră, astfel încât coloana să rămână cât mai compactă. Vă recomand să aveți bicicletele echipate corespunzător pentru circulația pe timp de noapte și să respectați indicațiile noastre, ale organizatorilor!

Facem această plimbare în primul rând pentru a face mișcare și, desigur, pentru a atrage atenția noului executiv cu privire la necesitatea dezvoltării unei infrastructuri dedicate bicicliștilor în orașul Bacău și a urgentării demersurilor privind realizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD).

Parteneri: I Love Bacau, Elephant Bike Club, Probike Group Bacau, Bacaul Pedaleaza, NOI#Bacău, Bacaul Civic, Surf the Earth Project – STEP, Asociatia Pentru Dezvoltare Activa (lista rămânând deschisă pentru cei dispuși să se alăture demersului nostru).

bacau night ride-56

One thought on “Duminică, la apus, pedalăm împreună pe străzile Bacăului, la Night ride 4

  1. Ar trebui invitata și echipa PNL care în campanie pedala cu candidatul în frunte.Sau bicicletele erau doar doar pentru poze?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *