Cum era cu pensiile private?

Tin minte ca anul trecut era isterie cu pensiile private: spoturi publicitare care mai de care mai convingatoare, SMS-uri, plicturi in posta, spam pe mail, etc. Aproape toti ANAListii, adica mesagerii si facatorii de jocuri ai bancilor asigurau ca aceste pensii sunt bune si ca merita.

Haos la pensiile private: 1,65 milioane de persoane au conturile goale
Numărul persoanelor care nu au contribuit la pensiile private obligatorii (pilonul II) a crescut de la 1,09 milioane la finalul lunii decembrie 2008, dată la care a venit guvernul Boc la putere, la 1,65 milioane la finalul lunii martie 2010, arată datele Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR).

Deci, în doar cincisprezece luni de mandat Boc, peste 0,55 milioane de persoane au rămas cu contul de pensii private obligatorii gol. Lipsa banilor din conturile de pensii private obligatorii va avea drept efect micşorarea venitului viitorilor pensionari. SURSA

5 thoughts on “Cum era cu pensiile private?

  1. offtopic: o fac putin pe-a Pruteanu, hope you don't mind. corecteaza la "plicturi", mai mult ca sigur cred ca ai vrut sa scrii "plicuri".

  2. Fotografia e foarte sugestiva. Cam asa se voi uita contribuabilii in gol, dupa viitoarele pensii…

  3. Desi apreciez blogul tau si il citesc des, in ultimul timp postezi comentarii fara sa stii despre ce e vorba. Erai mai simpatic cand scriai doar despre Bacau. Daca analizeze bine articolul o sa observi ca nu iti da nici o informatie concreta (documentata), doar niste cifre aruncate, fara cauze, fara efecte, din care nu intelegi nimic (parca ar fi dintr-un tabloid "financiar", in care doar titlul conteaza), iar tu l-ai preluat ca pe o mare stire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *