Concert de pian in Parcul Catedralei

Luni, 10 mai 2010, la ora 18:00, va avea loc inaugurarea primului magazin de piane din Moldova. Cu aceasta ocazie, elevi ai Liceului de Arta „George Apostu” vor sustine in Parcul Catedralei din Bacau un concert de pian.

Salonul de piane urmareste ca pe viitor sa organizeze saptamanal evenimente culturale, intr-o atmosfera deosebita, de la concerte de pian, pana la vernisaje de pictura sau lansari de carte. Situat in apropierea Parcului Catedralei, pe strada Lucretiu Patrascanu, Salonul este amenajat in stil interbelic si are 10 piane pe care elevii vor putea studia pianul, in prezenta profesorilor de specialitate din magazin.

One thought on “Concert de pian in Parcul Catedralei

 1. Ne uitam consternati la articolele din presa locala si la unele emisiuni ale posturilor tv Bacau si nu intelegem de ce va entuziasmati atat pentru acest salon de piane? In acest loc este tulburata de nenumarate ori linistea locatarilor dar si a firmelor din vecinatate prin actiunile acestei doamne.
  NU S-A GANDIT NiMENI LA ACEST ASPECT? Dupa cate cunoastem nu exista o autorizatie in acest sens. Nu se poate sa tulburi linistea celor din jur pentru ca vrei sa faci tu, indiferent cine esti, nu stiu ce opere de caritate ce ascund de fapt o afacere…
  Este deosebit de enervant pentru cei din zona care aud sistematic aceleasi trancaneli si zdranganeli de pian , si vad multimii de oameni galagiosi,fumand si servind ceva de baut si mai ales multa mizerie lasata de acestia.
  Ii spunem (deocamdata) politicos doamnei Iacob, ca tottul are o limita si intr-o zi vom fi nevoiti sa atragem atentia autoritatilor locale ca aceasta nu este o locatie potrivita pentru acest gen de activitate.
  Ne pare rau si cu toata bunavointa si ingaduinta noastra,ii transmitem doamnei respective, ca nu poate dura la infinit aceasta actiune pornita din partea dansei.
  Pentru a desfasura o asemenea activitate trebuie sa ai neaparat toti peretii antifonati,iar activitatea ta sa nu perturbe activitatea celor din jur.

  CAT DESPRE SCOSUL PIANULUI IN PARC??? De la etajul 6 de unde stau , nu am vazut niciodata un pian acolo, si apropos… nu ar trebui o autorizatie de la primarie pentru asa ceva? Pai ce ar fi sa venim fiecare cu cate un instrument in parc si sa facem un talmes- balmes ca sa-i alungam pe cei iesiti sa respire un aer curat.
  Mie mi se pare o minciuna invelita in multa poleiala colorata strident ca sa atraga privirea celor,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *