Bacovia Teen Weekend

Mai mulți adolescenți pasionați de teatru din Bacău au pus la cale pentru weekendul acesta un eveniment la Teatrul Bacovia prin care, zic ei, vor să marcheze deschiderea noii microstagiuni teatrale pentru tineri. Astfel, vor pune în scenă spectacolul „Cristal” și, mai importantă, premiera pentru „Vișniec Story”.

Program Bacovia Teen Weekend:

  • vineri, 18 martie, ora 18:00: spectacolul „Cristal”;
  • sâmbătă, 19 martie, ora 18:00: reluarea spectacolului „Cristal”;
  • sâmbătă, 19 martie, ora 21:00: premiera spectacolului „Vișniec Story”.

Acesta din urmă este compus din 4 momente ale lui Matei Vișniec: „Romania Free Country”, „Cu sufletul în roabă”, „O cafea lungă cu puţin lapte şi un pahar cu apă” și „Ultimele cuvinte ale morţilor”. Conform tinerilor organizatori, piesa aminteşte de frustrările umane, iar actorii împreună cu autorul încearcă să descopere adevăratul sens al vieţii.

Din distribuție fac parte Vădănuţă Codrin, Szilagyi Anca, Vraciu Mara, Charalampos Alex, Baston Radu, Popovici Adriana, Popa Emma și Benchea Daria. Regia este asigurată de Ștefania Micu, iar coordonator e Țuțurlan Vlad.

Intrarea la fiecare spectacol costă 10 lei. O să încerc să ajung și eu sâmbătă la spectacol!

visniec story

2 thoughts on “Bacovia Teen Weekend

    1. Te înșeli. Eu văd acești 10 lei ca pe un ajutor pentru ei. Gândește-te că abia fac rost de săli în care să repete. Au nevoie de resurse, de bani pentru costume, decoruri, pentru participări la festivaluri, dar autoritățile locale, din păcate, nu îi susțin așa cum ar trebui pe cei care vor să facă teatru în timpul liceului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *