Scurte de week-end

1.Noul radio format prin achizitionarea frecventelor de catre Lagardere, derivat al Radio Deea s-ar putea numi Energy FM sau Radio Energy.Deocamdata nu are niciun nume si emite pe internet si pe FM. Nu suna extraordinar, dar s-ar putea face un brand din acest nume. Radioul nou va fi lansat in luna Martie!

2.Fabrica proletarul (cea mare de langa autogara, din spate de la Pobac cred) cica va disparea cat mai curand adica se demoleaza. Iarasi ne vom pricopsi cu vreun centru comercial sau cu vreun asamblu de imobile care vor costa peste 150000 de euro.
Update: se darama, nu e zvon. Lucrarile au inceput.

3.In Ziarul de Bacau de astazi Floretin Radu a scris un articol foarte bun cu titlul „Unde este industria Bacaului?„. ASCO nu mai are mult de trait, fabrica de la proletarul dispare, toata lumea se azeaxa pe birouri, locuinte foarte scumpe si centre comerciale de lux, gen mall, unde toti figurantii isi petrec ziua. Dar ati uitat, dragi investitori de clasa muncitoare? Voi fara ei nu puteti trai! Cine va mai cumpara hainele si mancarea? Cine va cumpara apartamentele extra-scumpe?

4.ContraSENS scrie despre aparatele de taxat parcarea din Bacau si despre ce justitie avem.

5.Peste cateva ore , in jurul orelor 15:30 voi posta Top 20 Radio Deea. Keep in touch!

6.Un video extraordinar cu poze din orasul vechi Bacau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *