Chicanos – Nuestro Amor (Vali Barbulescu Remix)

Chicanos este prima trupa de reggaeton din Romania si a luat nastere in 2006. Razvan Alstani (Pachulo) si Alexandru Craciun (Blatjargon) au pus bazele proiectului Chicanos, lansand cu Intercontinental Music primul lor album „Sa dansam reggaeton”.

Chicanos @ Cat Music au lansat pe 13 martie 2008 videoclipul melodiei „Nuestro Amor” in regia lui Iulian Moga, fiind primul single de pe urmatorul album marca Chicanos ce va aparea in vara.

Vali Barbulescu s-a nascut in Constanta pe 15 septembrie 1976. Inca de al 15 ani a inceput sa lucreze la Uniplus Radio (radio local) dupa care a fost la Radio Contact, Radio Sky, dupa care s-a mutat in Bucuresti la Delta, Contact, Radio 21, Pro FM si Kiss FM, iar acum la Vibe FM, acolo unde de luni pana vineri trezeste ascultatorii cu vibeuri pozitive de la 7:00 la 10:00, emisiunea se numeste Vibe UP. Ii place foarte mult fotografia, mixeaza destul de bine si are diferite party-uri saptamanal si are doua bloguri: unul foto si unul personal – music.

El a realizat un remix la noua piesa a celor de la Chicanos, Nuestro Amor, piesa ce este difuzata la Request 629 si este inclusa in diferite seturi ale diferitilor dj, deci este de actualitate.
Auditie placuta!

Chicanos – Nuestro Amor (Vali Barbulescu Remix)
Daca nu merge, click aici!

9 thoughts on “Chicanos – Nuestro Amor (Vali Barbulescu Remix)

  1. Sal. Foarte interesant remixul asta ;)).
    De unde as putea sa il iau daca este pe undeva si inca ceva melodia de acuma One love (Dj Andi remix ) este pe undeva? un link ceva;))

  2. Style of eye – the big kazoo
    sau
    Peter Gelderblom – Where The Streets Have No Name (Original Mix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *